Να αντισταθούν με όλες τις δυνάμεις τους καλεί σε νέο του μήνυμα τους Ουκρανούς ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ζητώντας από τους πολίτες και τους στρατιώτες να δώσουν τις μάχες τους με όλες τις δυνάμεις τους και να μην δώσουν τη χώρα στον εχθρό.

«Ουκρανοί! Σε όλες τις πόλεις μας, όπου εισέβαλε ο εχθρός, προχωρήστε στην επίθεση. Βγείτε στους δρόμους. Πρέπει να παλεύουμε κάθε φορά που έχουμε μια ευκαιρία», τόνισε αρχικά στο νέο του μήνυμα και συνέχισε: «Οι Ουκρανοί δεν θα δώσουν τη χώρα τους σε έναν εχθρό και θέλω να επαινέσω όλους όσους αντιστέκονται και πίστεύουν σε αυτόν τον αγώνα».

«Όταν δεν έχεις όπλο, αλλά σου απαντούν με πυροβολισμούς και δεν τρέχεις… Αυτός είναι ο λόγος που η κατάληψη είναι προσωρινή. Ο λαός μας δεν κάνει πίσω», τόνισε ο Ζελένσκι.

Every meter of our Ukrainian land won by protest and humiliation of the invaders is a step forward, a step towards victory for our entire state. This is a chance to live. Ukrainians! In all our cities where the enemy entered. Feel it. Go on the offensive!

Posted by Володимир Зеленський on Saturday, March 5, 2022

Ο Ουκρανός πρόεδρος χειροκρότησε την αντίσταση και τις διαμαρτυρίες του ουκρανικού λαού προς τους Ρώσους στρατιώτες που έχουν εισβάλει στη χώρα.

«Κάθε μέτρο της ουκρανικής γης μας που ανακτάται από διαμαρτυρίες είναι ένα βήμα μπροστά, ένα βήμα προς τη νίκη», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.