Στα 32 του ο Dan Bilzerian, πολυεκατομμυριούχος και αστέρι του πόκερ, έχει ανακηρυχθεί «playboy king» του Instagram, με τις φωτογραφίες του να καταγράφουν βήμα- βήμα και στιγμή- στιγμή τη ζωή του, στο όριο της υπερβολής, γεμάτη γυναίκες, πολυτελή αυτοκίνητα και όπλα.

Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «ηθοποιό/αστροναύτη/ a**hole» στους περισσότερους από 100.000 διαδικτυακούς του φίλους.

Λέγεται, αναφέρει η Daily Mail, πως «αξίζει» 100 εκατομμύρια ευρώ. Τα περισσότερα χρήματά του τα έχει βγάλει με το ταλέντο του στο τζόγο. Ωστόσο το ακραίο lifestyle του είχε τις επιπτώσεις του στην υγεία του- έχει ήδη περάσει διπλή καρδιακή ανακοπή και πνευμονική εμβολή.

Από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του είναι μία με μια γυμνή γυναίκα να ποζάρει δίπλα σε μία… φώκια, στην πισίνα του σπιτιού του. Όπως γράφει, ένας φίλος του έφερε τη φώκια στο σπίτι του και την έριξε στην πισίνα!

Σε άλλες φωτογραφίες φαίνονται πολυτελή αυτοκίνητα με ενδιαφέρουσες πινακίδες αλλά και ένα τραπέζι γεμάτο όπλα. «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι πως κάποιος θα μπουκάρει στο σπίτι μου και δεν θα μπορώ να αποφασίσω με ποιο όπλο να τον πυροβολήσω…», γράφει.

Σε συνέντευξή του με την «The Daily Dot», ο 32χρονος λέει πως πάντα η ζωή του ήταν υψηλού ρίσκου.

«Δεν απόλαυσα την παιδική μου ηλικία», αφηγείται- ο πατέρας του είχε φυλακιστεί όταν ήταν μικρός. Πήγε σε στρατιωτική σχολή αλλά έζησε και ένα χρόνο με Μορμόνους στη Γιούτα. Στην τελευταία του χρονιά κατέληξε στη φυλακή για οπλοκατοχή- είχε ένα πολυβόλο (!) στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Κατάφερε ωστόσο να πάρει απολυτήριο και στη συνέχεια κατετάγη στο στρατό για να γίνει πεζοναύτης. Ωστόσο δύο μέρες πριν την αποφοίτηση διώχθηκε επειδή έβρισε έναν αξιωματικό.

Κατά τη φοίτησή του στο University of South Florida άρχισε να παίζει πόκερ. «Τα έχασα όλα μετά το δεύτερο έτος, τα έπαιξα και τα έχασα όλα, πούλησα μερικά όπλα, έβγαλα 10.000 δολάρια, πήγα στο Λας Βέγκας, τα 10.000 τα έκανα 187.000», αφηγείται, σημειώνοντας πως το σημείο- κλειδί ήταν όταν τα έχασε όλα. «Σέβομαι το χρήμα. Πρέπει να μείνεις στη ψάθα για να σεβαστείς το χρήμα», λέει.

Έχει κερδίσει πολλά τουρνουά πόκερ και είναι συνιδρυτής του Victory Poker.

Η υγεία του δεν έχει βέβαια μείνει αλώβητη από αυτόν τον τρόπο ζωής. Στα 25 του πέρασε τέσσερις μέρες σε ένα «πολύ δραστήριο» ταξίδι για snowboard, χωρίς ύπνο, διασκεδάζοντας με φίλους και κάνοντας… τα πάντα.
Το αποτέλεσμα ήταν καρδιακή ανακοπή.

Τον Αύγουστο του 2011 ο Bilzerian ταξίδεψε δύο φορές από το Μάουι στο Λας Βέγκας σε διάστημα τριών ημερών για να παίξει πόκερ. Η υγεία του κλονίστηκε και πάλι κι υπέστη καρδιακή προσβολή.

Για να «συμμαζέψει» το προφίλ του ο Bilzerian – θέλει να αλλάξει τον τίτλο του από «playboy king» σε «gentleman του πόκερ»- προσφέρει χρήματα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.