Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν συναντήθηκε με τον Αμερικανό ηθοποιό και «ειδικό» στις πολεμικές τέχνες Τσακ Νόρις και του πρόσφερε μία ξενάγηση στη Βουδαπέστη.

Ο Ορμπάν υποδέχθηκε τον Αμερικανό με αγκαλιές και του είπε ότι οι φιλελεύθεροι τον «μισούν» όπως και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, περιγράφοντας τον εαυτό του ως έναν μαχητή του δρόμου.

Όπως αναφέρει το Euronews, ο Ούγγρος πολιτικός μίλησε για την ταπεινή καταγωγή του από ένα μικρό χωριό, καθώς μετέφερε με το αυτοκίνητο τον Νόρις για να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση της αντιτρομοκρατικής μονάδας.

«Ξέρεις στην πραγματικότητα είμαι ένας μαχητής του δρόμου. Δεν προέρχομαι από την ελίτ. Κατάγομαι από ένα μικρό χωριό 40 χιλιόμετρα μακριά από εδώ» είπε.

Ο «μυθικός» πια Τσακ Νόρις συνέκρινε τον Ούγγρο ηγέτη με τον Ντόναλντ Τραμπ, αφού ο Ορμπάν είπε: «Το 90% των σχολίων για το πρόσωπό μου είναι αρνητικά. Οι φιλελεύθεροι και οι προοδευτικοί με μισούν».

«Όπως τον Τραμπ;» ρώτησε ο Νόρις.

«Λίγο περισσότερο από αυτόν» απάντησε ο Ορμπάν.

Στην ξενάγηση που έκανε ο Ούγγρος πρωθυπουργός στον Νόρις στην αντιτρομοκρατική μονάδα, περιέγραψε τους στρατιώτες ως τους «σκληρότερους άνδρες» και για τις υπηρεσίες τους είπε ότι προσφέρουν «το υψηλότερο επίπεδο και ποιότητα υπεράσπισης των πολιτών».

Ο Τσακ Νόρις επισκέπτεται την Ουγγαρία στο πλαίσιο μια φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας.