Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Τζένιφερ Άνιστον έχει χαρακτηριστεί ως ο ορισμός της αβίαστης γήρανσης. Κρατώντας μια φωτογραφία της 53χρονης ηθοποιού τώρα δίπλα-δίπλα με μια φωτογραφία της τότε, δύσκολα θα εντοπίσεις τη διαφορά. Η πρωταγωνίστρια του Morning Show εκπέμπει χωρίς φασαρία, glamorous vibes όπου κι αν πάει, και η λαμπερή επιδερμίδα της δεν αποτελεί εξαίρεση.

H 53χρονη ηθοποιός εργάζεται σκληρά για να διατηρήσει την καλή της εμφάνιση και έχει μερικές από τις πιο περιζήτητες ρουτίνες διατροφής, περιποίησης του δέρματος και γυμναστικής στο Χόλιγουντ. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα 4 μυστικά αντιγήρανσης με τα οποία ζει η Τζένιφερ Άνιστον και διατηρεί την εικόνα της τόσο νεανική και λαμπερή.

Τηρεί μια πρωινή ρουτίνα ευεξίας

Είτε ξυπνάει στις 5 το πρωί για τη δουλειά, είτε κοιμάται μέχρι τις 9 το πρωί στα ρεπό της, η Τζένιφερ Άνιστον φροντίζει να ξεκινάει τα πρωινά της με χυμό σέλινου. «Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να πιω έναν χυμό από σέλινο», δήλωσε στο Allure. Τον χυμό σέλινου ακολουθεί ένα αραιωμένο σφηνάκι μηλόξυδο για να βοηθήσει στη μείωση του σακχάρου και της χοληστερόλης στο αίμα της και «ένα προβιοτικό, προφανώς».

«Πρέπει να περιμένετε μισή ώρα [για να φάτε], οπότε τότε είναι που γίνεται ο διαλογισμός», πρόσθεσε. «Πρέπει να πιέσω τον εαυτό μου να μην πάω κατευθείαν στον καφέ μου».

Έχει μια απλή αλλά αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της

Αν και η λαμπερή, χωρίς ρυτίδες επιδερμίδα της φαίνεται να υποδηλώνει την ανάγκη για ακριβές κρέμες και ορούς, η 53χρονη σταρ λέει ότι αυτό δεν ισχύει και τονίζει τη σημασία του να μην πλένει το πρόσωπό της υπερβολικά. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Well + Good το 2018, η Άνιστον μοιράστηκε: «Όλη η περιποίηση του προσώπου μου είναι μόνο σαπούνι και νερό για να ξυπνήσω, και μετά κάποιο είδος καθημερινής ενυδατικής κρέμας που έχει SPF μέσα. Είναι γρήγορο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν παραμένω ποτέ πολύ ώρα πουθενά, τα πράγματα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολα [για μένα]».

Παραμένει ενυδατωμένη

Η Τζένιφερ Άνιστον γνωρίζει ότι η ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική με τη διατροφή της. Διατηρεί δεκάδες μπουκάλια με νερό στα πράγματά της έτσι ώστε να διασφαλίζει ότι παραμένει ενυδατωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της πολυάσχολης εργάσιμης ημέρας της.

Της αρέσει να γυμνάζεται

Είτε πρόκειται για spinning, γιόγκα, cardio, προπόνηση ενδυνάμωσης ή πυγμαχία, είναι μεγάλη υπέρμαχος της καθημερινής κίνησης του σώματός σας. Στην ίδια την Άνιστον, ωστόσο, αρέσει να αναμειγνύει όλα τα παραπάνω. «Το να κρατάς το σώμα σου σε σύγχυση είναι πάντα το κλειδί για μένα», είπε. Η πενθήμερη προπόνηση της Άνιστον ανά εβδομάδα αποτελείται από ελλειπτικό, διάδρομο, γιόγκα, πιλάτες και spinning. Της αρέσει να συνδυάζει τόσο προπονήσεις χαμηλής όσο και υψηλής έντασης για να διατηρεί τη γυμνασμένη της σιλουέτα.