Η Αμερικανίδα ράπερ, τραγουδίστρια και συνθέτης, Μίσι Έλιοτ απέκτησε το δικό της αστέρι στην Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. Η διάσημη καλλιτέχνις τιμήθηκε για τα επιτεύγματά της στη μουσική. Ως τώρα έχει κατακτήσει τέσσερα βραβεία Grammy και είναι η ράπερ με τις περισσότερες πωλήσεις καθώς έχει ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια σ’ όλον τον κόσμο.

Η επιρροή της, όμως, στη σύγχρονη μουσική ξεπερνά τον ήχο και το στίχο της και μεταφέρεται και στην εικόνα της καθώς τα δικά της βίντεο προκάλεσαν μια επανάσταση ειδικά στις αρχές της χιλιετίας και αποτελούν, πλέον, την έμπνευση των πιο νεαρών καλλιτέχνιδων και καλλιτεχνών.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι η Μίσι Έλιοτ θα είναι η 2.708η διάσημη προσωπικότητα που αποκτά δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας. Το αστέρι είναι τοποθετημένο μπροστά από το Amoeba Records, ένα από τα πιο διάσημα δισκάδικα σε όλο τον κόσμο, σε ένδειξη αναγνώρισης.

Κατά τη διάρκεια της τελετής η ράπερ έκανε μνεία στις «αδερφές της στο hip-hop» και συγκεκριμένα «στις νονές»: Queen Latifah, Monie Love, Sha-Rock, Angie Stone, Roxannne Shanté, Yo-Yo, MC Lyte και Salt-N-Pepa. «Είστε όλες οι πλάτες στις οποίες στηριζόμαστε», είπε και πρόσθεσε: «Πριν από 20 και παραπάνω χρόνια ήρθα εδώ και είδα όλα τα αστέρια. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως μια μέρα το όνομά του θα βρίσκεται εδώ».