Φυσική επιδερμίδα, έντονα φρύδια, τονισμένες βλεφαρίδες, μπρονζέ και μπορντό αποχρώσεις σε μάτια και χείλη.

Οι γιορτές είναι η κατάλληλη περίοδος για να είσαι απόλυτα εκθαμβωτική εφαρμόζοντας στο μακιγιάζ σου τις πιο σούπερ τάσεις της σεζόν για να ξεχωρίσεις.

Αποκωδικοποιώντας τα μηνύματα των κορυφαίων make up artits και hair stylists , αυτό είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορείς να κινηθείς ακολουθώντας τα τελευταία τρεντ στο μακιγιάζ για να λάμψεις και τις γιορτές!

Στη σκιά του μπρονζέ: Φέτος τις γιορτές μην προτιμήσεις γκλίτερ και στρας! Το μπρονζέ βλέμμα είναι η θηλυκότητα σε όλο της το μεγαλείο. Ο Issey Miyake δεν δίνει έμφαση στα χείλη και τα νύχια, αλλά τονίζει το σχήμα των ματιών με αποχρώσεις όχι απαραίτητα χειμερινές. Την τάση αυτήν αγκάλιασαν επίσης ο Emilio Pucci, δουλεύοντας το χρώμα με απαλές ματ υφές, ο Hedi Slimane στον Saint Laurent, με τολμηρές γραμμές eyeliner πάνω στο βλέφαρο, αλλά και ο οίκος Philosophy, που τόνισε και τα χείλη με τις ίδιες αποχρώσεις που θα απογειώσουν τις γιορτινές σου εμφανίσεις.

Βασική λεπτομέρεια: Το υγιές, φρέσκο δέρμα και τα πλούσια, καλοσχηματισμένα φρύδια.Στα μάτια την προσοχή τραβούν οι μεταλλικές αποχρώσεις, που σε συνδυασμό με τα «παχιά» φρύδια δίνουν στο βλέμμα μοναδική φωτεινότητα.

Το νέο κόκκινο: Τα σκουρόχρωμα κόκκινα χείλη προβάλλουν έντονα και δένουν αρμονικά με το καθαρό, χωρίς σκιάσεις και γωνίες δέρμα. Τα κραγιόν αποκτούν ματ ή λαμπερό φινίρισμα -ανάλογα με τη διάθεσή μας και δεν χρειάζεται να είναι υποχρεωτικά σε φλογερή κόκκινη απόχρωση.

Κρατάμε το ακριβές σχήμα των χειλιών, έτσι ώστε το look να είναι προσαρμοσμένο ακριβώς χωρίς να φαίνεται «ακατάστατο». Καλοσχηματισμένα χείλη στην κλασσικότερη χειμωνιάτικη απόχρωση: το μπορντό, που αρκεί από μόνο του, για να νιώθει μια γυναίκα μακιγιαρισμένη.

Über-nude βάση: Η σημασία της άψογης βάσης είναι ξεκάθαρη. Η υγιής, φυσική επιδερμίδα, σαν να μην έχει καθόλου μακιγιάζ, κυριαρχεί, αποκλείοντας τις βαριές υφές σε φον ντε τεν και πούδρες. Πειραματιζόμαστε με το make up -ιδιαίτερα αν είναι ρευστό- και προετοιμάζουμε μάτια και ζυγωματικά για γήινους τόνους ή εφαρμόζουμε σε συγκεκριμένες περιοχές για να τις τελειοποιήσουμε και να δημιουργήσουμε ένα πιο φυσικό look.

Η φυσική επιδερμίδα αποτελεί τον «καμβά» για το μακιγιάζ σου και τις γιορτές, και είναι αυτή που θα αναδείξει το γενικότερο look σου.

Πηγή: womenonly.gr