Υλικά για 2-4 άτομα

1/2 ματσάκι ρόκα
50 γραμμάρια φέτα ψιλοκομμένη
3 κουταλιές της σούπας ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά
1 φλιτζάνι σπόρους ροδιού
1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένα αμύγδαλα
Μπαλσάμικο
1 πράσινο μήλο ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πλένουμε τα φύλλα της ρόκας και τα τοποθετούμε σε πιάτο. Βάζουμε το ψιλοκομμένο μήλο, την ψιλοκομμένη φέτα και αλατίζουμε.

Περιχύνουμε με ελαιόλαδο χτυπημένο με το μπαλσάμικο και πασπαλίζουμε με τους σπόρους ροδιού, τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα και την ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά.