Κατάφερε να χάσει 18 κιλά έχει κάθε λόγο να νιώθει περήφανη για το σώμα της. Ο λόγος για την 32χρονη Khloe Kardashian που μίλησε για την ολική της μεταμόρφωση αλλά και πώς κατάφερε να χάσει τόσα πολλά κιλά.

khloe2

«Αρχικά δεν πίστευα πως θα τα καταφέρω. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που μου έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρω και το είχα πιστέψει. Ξαφνικά μια μέρα πήρα την μεγάλη απόφαση να ξεκινήσω.Τα μπράτσα μου ήταν η μεγαλύτερη μου ανασφάλεια. Φαίνονταν πλαδαρά και καθόλου γυμνασμένα και αυτό ήταν κάτι που με ενοχλούσε αφάνταστα. Τώρα πια έχω καταφέρει να τα κάνω να μου αρέσουν. Δούλεψα πολύ σκληρά και τώρα μπορώ να φοράω τα αμάνικα T-shirts που θέλω» λέει στο περιοδικό «Your Fitness» και συνεχίζει:

khloe3

Η 32χρονη είπε πως εκτός από την πρωτεϊνική διατροφή που ακολούθησε περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο.

«Θυμάμαι την πρώτη μέρα που πήγα στο γυμναστήριο ένιωθα τόσο μεγάλη απογοήτευση. Αυτό όμως μου έδωσε δύναμη και από την πρώτη εβδομάδα άρχισα να πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Προφανώς αν μπορούσαν όλοι να έχουν το σώμα των ονείρων τους τότε δεν θα κάναμε τόσες συζητήσεις για το θέμα. Θέλει αποφασιστικότητα, πείσμα, διάρκεια, ιδρώτα και πολλά δάκρυα για να πετύχεις το στόχο σου. Όταν όμως τα καταφέρεις η ικανοποίηση που παίρνεις είναι απερίγραπτη».

khloe1

Η προσπάθεια της Khloe να χάσει κιλά ξεκίνησε το 2015 και συγκεκριμένα όταν χώρισε με τον σύζυγό της Lamar Odom. Όπως έχει πει όλο αυτό ήταν μια ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της και ήθελε να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής για εκείνη και τα παιδιά της.

khloe4
Η Khloe Kardashian το 2012
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.