Η απιστία είναι καταστροφική σε μία σχέση, ειδικά αν είναι μακροχρόνια, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχουν σημάδια, που θα μπορούσαν να προειδοποιήσουν για την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Η The Sun αναφέρει ότι ο ιδιωτικός ερευνητής Aaron Bond που εργάζεται στην εταιρεία Bond Rees Private Investigations παρέθεσε τα τέσσερα «κόκκινα σημαιάκια» που πρέπει να θέσουν σε επιφυλακή, γιατί πιθανώς κάτι μπορεί να πηγαίνει λάθος.

1.Παίρνει το κινητό παντού μαζί του

Ο Aaron Bond αναφέρει ότι στις στενές σχέσεις είναι φυσιολογικό να γνωρίζει ο ένας τους κωδικούς πρόσβασης του άλλου, αλλά και να χρησιμοποιεί ο ένας το κινητό του άλλου.

Ωστόσο, αν αλλάξουν απότομα οι κωδικοί ή το ένα άτομο αρχίσει να παίρνει παντού μαζί του το κινητό, τότε ενδεχομένως κάτι θέλει να κρύψει.

«Αν ο σύντροφός σας αλλάζει τους κωδικούς του, αρχίσει να παίρνει το τηλέφωνό του παντού μαζί του, ακόμα και μέσα στο σπίτι ή γίνεται αμυντικός όταν του ζητάτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό του, αυτό θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι δεν είναι πιστός. Θα πρέπει επίσης να κοιτάξετε πώς τοποθετούν το τηλέφωνό κάτω όταν δεν το χρησιμοποιούν. Εάν βλέπουν το τηλέφωνο με την οθόνη στραμμένη προς τα κάτω, τότε μπορεί να κρύβουν κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

2.Λένε λιγότερα για την ημέρα τους

Όταν ένα άτομο επιστρέφει σπίτι και είναι κουρασμένο ή εξαντλημένο, είναι λογικό να μην θέλει να μιλήσει πολύ, πόσο μάλλον να περιγράψει με λεπτομέρειες την ημέρα του.

Όμως, αν αυτό γίνεται σε τακτική βάση, τότε μπορεί κάτι να κρύβουν και να φοβούνται να μιλήσουν, γιατί θα πρέπει να πουν πολλά ψέματα, που είναι δύσκολο να τα συγκρατήσουν.

Άντρας ξύπνιος στο κρεβάτι κοιτάει το κινητό του

3.Αλλαγές στη λίμπιντο

Ένα άτομο που απατά, συνήθως έχει απότομες αλλαγές στη λίμπιντο, με αποτέλεσμα είτε να θέλει περισσότερο σεξ ξαφνικά ή να επιδιώκει λιγότερες επαφές.

Παράλληλα, μπορεί να εισάγει νέα πράγματα και συνήθειες στη σεξουαλική ζωή, που δεν έχουν βάσιμη εξήγηση.

4.Γίνονται αρνητικοί

Το άτομο που δεν είναι πιστό στη σχέση του, μπορεί να γίνει επιθετικό προς το άλλο μέρος, ώστε να εκτονώσει τις ενοχές που νιώθει.

«Για να απαλλαγούν από την ένταση που νιώθουν μέσα τους, θα προσπαθήσουν να πείσουν τον εαυτό τους ότι εσύ είσαι το πρόβλημα και θα γίνουν επικριτικοί μαζί σου από το πουθενά. Ίσως δεν έχετε βγάλει τον σκύλο βόλτα εκείνη την ημέρα, δεν έχετε αφήσει τα πιάτα μακριά ή δεν έχετε διαβάσει ένα βιβλίο στα παιδιά σας πριν τον ύπνο. Ένα μικρό πρόβλημα για αυτούς μπορεί τώρα να φαίνεται σαν μεγάλο θέμα», είπε ο ιδιωτικός ερευνητής.