Η Aegean και o Aegean Traveller μας ταξίδεψαν τον Σεπτέμβρη που πέρασε, σε μαγευτικούς προορισμούς και μας παρουσίασαν πολλά μυστικά και «ψαγμένες» δραστηριότητες για τις πόλεις αυτές. Tα ταξίδια όμως δεν σταματούν εκεί.

Τώρα η Aegean ετοιμάζεται να ξεκινήσει την επόμενη φάση του προγράμματος και να μας ταξιδέψει σε νέους προορισμούς, για να ζήσουμε νέες εμπειρίες, με μία βασική διαφορά… ο επόμενος Aegean Τraveller θα αναδειχθεί μέσα από εσάς.

Μέσα από το www.aegean-traveller.com έχει ξεκινήσει μία online οντισιόν που στόχο έχει να αναδείξει τον επόμενο Aegean Τraveller. Οι επίδοξοι Travellers καλούνται να ανεβάσουν ένα ταξιδιάρικο περιγραφικό βίντεο για να αποδείξουν ότι είναι οι ιδανικοί για να γίνουν οι επόμενοι Aegean Travellers.

Για βοήθεια στη διαδικασία υπάρχουν κάποια προτεινόμενα σενάρια για να εμπνευστούν, και να δημιουργήσουν. Οι υποψήφιοι δεν έχουν παρά να εμπιστευτούν τη φαντασία τους και να την αφήσουν να τους ταξιδέψει… κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Στη νέα φάση του προγράμματος η AEGEAN επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις, απρόβλεπτες εμπειρίες και ακόμα περισσότερα ταξίδια! Για αυτό μη χάνεις χρόνο, μπες στο www.aegean-traveller.com, ανέβασε το δικό σου video και ίσως μας ξεναγήσεις εσύ σε μία πόλη από το δίκτυο της Aegean.

Η ανάδειξη για το πρώτο ταξίδι του Aegean Traveller θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου, αλλά η οντισιόν συνεχίζεται για τα επόμενα ταξίδια του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.aegean-traveller.com

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.