Αεροπορικά εισιτήρια με έκπτωση έως και 20 ευρώ

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του travelplan.gr σε συνεργασία με το newsbeast.gr


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
17:56
07/11/2013
Αεροπορικά εισιτήρια με έκπτωση έως και 20 ευρώ
1
loading

Με την εορταστική περίοδο να πλησιάζει, το ανανεωμένο travelplan.gr και σε συνεργασία με το newsbeast.gr, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να κλείσουν online τα αεροπορικά τους εισιτήρια με έκπτωση έως και 20 ευρώ.

Συγκεκριμένα το travelplan.gr παρέχει στους επισκέπτες του 20 ευρώ έκπτωση στα εισιτήρια εξωτερικού και 10 ευρώ έκπτωση στα εισιτήρια εσωτερικού για τις online κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν online.

Την έκπτωση αυτή δικαιούνται, ανεξαιρέτως, όλοι όσοι κάνουν χρήση του ειδικού κωδικού (promo code) που βρίσκουν στο newsbeast.gr στη σχετική διαφημιστική καταχώρηση.

Τον κωδικό αυτόν τον εισάγουν στο ειδικό πεδίο που εμφανίζεται στη διαδικασία της κράτησης του εισιτηρίου και αυτόματα εμφανίζεται η νέα τιμή. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις μετ' επιστροφής που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο του Νοεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου 2014.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε πραγματικό όφελος 20 και 10 ευρώ αντίστοιχα στον καταναλωτή-επισκέπτη του travelplan.gr. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης της κορυφαίας online πλατφόρμας κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων και ειδικών αλγορίθμων, εξασφαλίζοντας για τους επισκέπτες του site τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια σε ποσοστό 100% των αναζητήσεων που πραγματοποιούνται.

Οι επισκέπτες λοιπόν, του travelplan.gr, κλείνοντας online το αεροπορικό τους εισιτήριο μπορούν να πραγματοποιήσουν το αεροπορικό τους ταξίδι μέσα στην εορταστική περίοδο στις πραγματικά χαμηλότερες τιμές!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Sitios

    Που εμφανίζεται ρε παιδιά το promo code? Πρέπει να κάνουμε όλα τα βήματα της κράτησης μέχρι το τελευταίο για να εμφανιστεί κάτι? Μπορεί κάποιος να διαφωτίσει?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει