Μήπως ψάχνετε ένα superyacht 50 μέτρων για το σαββατοκύριακο;

Μία νέα ιστοσελίδα, που φιλοδοξεί να γίνει η… Airbnb της θάλασσας (για πιο τσιμπημένα πορτοφόλια βεβαίως-βεβαίως) προσφέρει τη δυνατότητα στους λάτρεις των… πλωτών αναζητήσεων να νοικιάσουν μερικά από τα καλύτερα γιοτ που υπάρχουν στον κόσμο.

Όπως θα περίμενε κανείς ωστόσο, το πελατολόγιο της εταιρείας plainsailing.co.uk περιορίζεται σε όσους μπορούν να διαθέσουν από 400 έως 7.000 ευρώ την εβδομάδα το άτομο, κόστος που μπορεί να ανεβεί κατακόρυφα ανάλογα με το για πού θα βάλει πλώρη ο καπετάνιος!

Για παράδειγμα, ένα ταξίδι στη Μεσόγειο μπορεί να κοστίσει σε κάθε επιβάτη το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των… 14.000 ευρώ!

Όσοι έχουν μάθει στα ακριβά γούστα όμως δε θα απογοητευτούν καθόλου, καθώς υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σκαφών από τα οποία μπορούν να διαλέξουν αυτό που ικανοποιεί τις δικές τους ανάγκες και ιδιαίτερες απαιτήσεις: από τζετ σκι, μέχρι αίθουσες κινηματογράφου, τζακούζι, γυμναστήρια, πισίνες στο κατάστρωμα και 10μελές πλήρωμα για να μη χρειαστεί να κουνήσουν… ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι!