H Πάτμος, που σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό Forbes αποτελεί τον πιο ελκυστικό προορισμό της Ευρώπης, φαντάζει ως το ιδανικό μέρος για να ζήσετε, σε κλίμα βαθιά θρησκευτικό και ταυτόχρονα κοσμοπολίτικο, τον εορτασμό του Πάσχα.

Το 5* Patmos Aktis Suites & Spa συνδυάζοντας με αρμονικό τρόπο την παράδοση των συγκεκριμένων ημερών -η ζεστή μαγειρίτσα το βράδυ της Ανάστασης και το παραδοσιακό αρνάκι την Κυριακή του Πάσχα πρωταγωνιστούν στα γεύματα των εορταστικών ημερών- με τη μοναδική αισθητική και τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, σας δίνει τη δυνατότητα να βιώσετε ένα αλησμόνητο Πάσχα. Έναν πραγματικά ξεχωριστό εορτασμό, τον οποίο θα αποθηκεύσετε στις πιο μαγικές αναμνήσεις της ζωής σας.

Με αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα την προνομιακή τοποθεσία του, ακριβώς πάνω στην παραλία του οικισμού, το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελείς σουίτες που υπόσχονται να κάνουν τη διαμονή σας παραμυθένια. Επιλέξτε ανάμεσα σε deluxe δωμάτια, pool suites (με ιδιωτική πισίνα), aegean suites ή μεζονέτες (με ιδιωτική πισίνα) και ονειρευτείτε όσο περισσότερο μπορείτε στον κόλπο του Γροίκου. Βολτάρετε κατά μήκος της παραλίας, με τη ψιλή άμμο και τα διάσπαρτα αρμυρίκια, βουτήξτε τα πόδια σας στα κρυστάλλινα νερά για να αναζωογονηθείτε, κλείστε τα μάτια σας και αφεθείτε στη ξελογιάστρα αύρα του Αιγαίου.

Οπωσδήποτε, να επισκεφτείτε το Apocalypsis, το εστιατόριο του ξενοδοχείου, και να γευτείτε τα εξαιρετικά πιάτα από τη δημιουργική μεσογειακή κουζίνα του επίμονου σεφ, Δημήτρη Παμπόρη. Με θέα το Τραγονήσι, το μικρό νησάκι απέναντι που προστατεύει τις ψαρόβαρκες στον κόλπο, και τα τραπέζια να γειτονεύουν με τη θάλασσα, το Apocalypsis, εκτός από γαστρονομικό καταφύγιο απαιτητικών ουρανίσκων, είναι και ένας χώρος σπάνιας αρχιτεκτονικής ομορφιάς. Σαν αναπόσπαστο κομμάτι του φυσικού τοπίου, θα νιώσετε και εσείς αυτή την παράξενη ψευδαίσθηση ότι οι άσπρες κολώνες του εξαφανίζονται και ότι τρώτε πάνω στην άμμο, δίχως τίποτα άλλο γύρω σας.

Αν πάλι σας έχει λείψει η περιποίηση του σώματός σας και θέλετε να χαλαρώσετε από το καθημερινό άγχος της δουλειάς, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος από τις αποκλειστικές εγκαταστάσεις του πλήρως εξοπολισμένου Anasa Wellness & Spa.

Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, τις δελεαστικές προσφορές του 5* ξενοδοχείου και μην αφήσετε την ευκαιρία να ζήσετε πραγματικές στιγμές φινέτσας και στυλ τις ημέρες που έρχονται να πάει χαμένη.

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές παρακάτω:

– 3 Διανυκτερεύσεις σε Pool Suite: 685 ευρώ/2 άτομα και 883 ευρώ/3 άτομα με πολυτελή διαμονή σε Pool Suite, πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξή σας, πασχαλινές λιχουδιές και παραδοσιακή λαμπάδα στο δωμάτιό σας, μια χρήση χαμάμ ή σάουνα ανά άτομο στο Αnasa Spa του ξενοδοχείου, αναστάσιμο δείπνο 5 πιάτων για το Μεγάλο Σάββατο, εορταστικός μπουφές με το παραδοσιακό αρνί την Κυριακή του Πάσχα.

– 5 Διανυκτερεύσεις σε Deluxe Room: 796 ευρώ/2 άτομα και 996 ευρώ/3 άτομα με πολυτελή διαμονή σε Deluxe δωμάτιο, πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξή σας, πασχαλινές λιχουδιές και παραδοσιακή λαμπάδα στο δωμάτιό σας, μια χρήση χαμάμ ή σάουνα ανά άτομο στο Anasa spa του ξενοδοχείου, αναστάσιμο δείπνο 5 πιάτων το Μεγάλο Σάββατο, εορταστικός μπουφές με το παραδοσιακό αρνί την Κυριακή του Πάσχα.

* Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Info

Τηλ.: 22470 32800
Φαξ: 22470 35030
[email protected]
www.patmosaktis.gr