Φτιαγμένο από ατσάλι και αλουμίνιο, το Riva Cinquanta Metri παρουσιάστηκε με τιμή και καμάρι στη Βενετία ως η ναυαρχίδα του ναυπηγείου από την Ανκόνα, Riva.

«Το μεγαλύτερο Riva, το όνειρο του Carlo Riva που έγινε πραγματικότητα, είναι ένα σκάφος ασύγκριτης ομορφιάς», σχολίασε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της Ferretti Group, Alberto Galassi.

Φτιαγμένο σε συνεργασία με την Officina Italiana Design, το στούντιο που ίδρυσε ο μακροχρόνιος σχεδιαστής της Riva, Mauro Micheli, η οποία επιμελήθηκε τόσο τον εξωτερικό όσο και τον εσωτερικό σχεδιασμό, το Cinquanta Metri είναι η επιτομή του στιλ και της χάρης.

Το τεσσάρων καταστρωμάτων κότερο φιλοξενεί με τη δέουσα πολυτέλεια 12 ανθρώπους σε 5 καμπίνες (και άλλα 9 άτομα προσωπικό), μεταξύ των οποίων και η master suite με το ιδιωτικό lounge. Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, ξεχωρίζουν το εξωτερικό τζακούζι και η κουζίνα που τοποθετήθηκε εδώ στο κατώτερο επίπεδο για μεγαλύτερη λειτουργικότητα.

Το Cinquanta Metri κινείται με 12 κόμβους και έχει αυτονομία 3.000 ναυτικών μιλίων. Όταν κυκλοφορήσει στην αγορά, ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα μερικής εξατομίκευσης του εσωτερικού του, σε συνεργασία με τους διακοσμητές της εταιρίας.

Η Riva σκοπεύει να φτάσει τη σειρά Superyacht στα 90 μέτρα, εκσυγχρονίζοντας τα κλασικά κότερα που έφτιαχνε στις δεκαετίες του 1960 και του 1970 ο Carlo Riva…