Η Άνοιξη αγκάλιασε για τα καλά τη φύση και μια απόδραση σε ξεχωριστούς προορισμούς για χαλάρωση κρίνεται απαραίτητη!

Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία πολυτελή καταλύματα και αφεθείτε στη μαγεία της φύσης σε απόκρημνους λόφους με μαγευτική θέα.

Kitzhof Mountain Design Resort, Kitzbühel, Αυστρία

Περιτριγυρισμένο από τις Άλπεις του Kitzbühel, μόλις πέντε λεπτά από το όμορφο κέντρο της πόλης, αυτό το κομψό καταφύγιο αντανακλά το στυλ των παραδοσιακών αγροικιών του Τιρόλο.

Παραδοσιακά τοπικά υλικά, όπως το δέρμα και το ξύλο θυμίζουν ένα κλασικό σαλέ, ενώ οι σύγχρονες μινιμαλιστικές γραμμές αντισταθμίζουν τις αλπικές υφές στα 163 δωμάτια.

Στους εξωτερικούς χώρους, οι κήποι μοιάζουν να ενώνονται με τα βουνά και το μεσαιωνικό τοπίο του Kitzbühel.

Το Hotel Kitzhof Mountain Design Resort παρακινεί τους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες, ανταμείβοντας τους με πολυτελείς παροχές και εκλεκτή τοπική κουζίνα.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

LoisiumWine & Spa Resort Südsteiermark, Ehrenhausen, Αυστρία

Χτισμένο στην νοτιονατολική Αυστρία, ανάμεσα σε καταπράσινους αμπελώνες, το Loisium Wine & Spa Resort Südsteiermark εντυπωσιάζει με την τολμηρή αρχιτεκτονική του.

Τα πυκνά δάση της Νότιας Στυρίας και τα εύφορα αμπέλια της περιοχής, δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως «Τοσκάνη της Αυστρίας».

Ακατέργαστα υλικά “δένουν” το θέρετρο 105 δωματίων με το περιβάλλον του, ενώ το εσωτερικό του αντανακλά το σχεδόν εύκρατο κλίμα της περιοχής.

Δίνοντας έμφαση στο εξαιρετικό κρασί από τις τοπικές ποικιλίες και στην προσεγμένη κουζίνα, το ξενοδοχείο αποτελεί μια μοναδική πρόταση διαμονής για όλες τις εποχές του χρόνου.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Rooms Hotel Kazbegi, Stepantsminda, Γεωργία

Το ξενοδοχείο Rooms Hotel Kazbegi σας υποδέχεται για να ζήσετε μια ασυναγώνιστη εμπειρία στη Γεωργία, σε ένα μοναδικής ομορφιάς τοπίο.

Προσφέροντας θέα που κόβει την ανάσα από τα 156 του δωμάτια, το κατάλυμα προσφέρει πολυτέλεια και άνετη διαμονή όλο το χρόνο.

Ανοικτοί χώροι, τεράστια παράθυρα και μια μεγαλειώδης βεράντα δίνουν την αίσθηση ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ακατανίκητης γοητείας του τοπίου, στο οποίο δεσπόζει η οροσειρά του Καυκάσου.

Οι vintage ταπετσαρίες συνδυάζονται άψογα με την παραδοσιακή γεωργιανή και διεθνή κουζίνα, παρέχοντας τις τελευταίες πινελιές για μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ