Το μικρό κουτί με το «μεγάλο» υπολογιστή

Ένα εντελώς διαφορετικό gaming PC σε compact διαστάσεις


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑGADGETS
8:09
17/01/2020
Το μικρό κουτί με το «μεγάλο» υπολογιστή
2
loading

Η πρώτη απόπειρα της Razer στον κόσμο των desktops στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς το Tomahawk Gaming PC αλλάζει ουσιαστικά τους κανόνες του παιχνιδιού

Δεν είναι μόνο οι μικροσκοπικές του διαστάσεις και το αλουμινένιο σώμα, δείγμα της κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας της Razer. Ή το παράθυρο του κουτιού που παρέχει χορταστικές ματιές στη Nvidia GeForce RTX GPU.

Είναι το γεγονός ότι όλα εδώ είναι εναλλάξιμα και αναβαθμίσιμα. Δεν έχει βλέπετε την παραδοσιακή μητρική και τον επεξεργαστή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα PC, καθώς αποτελεί ουσιαστικά δείγμα του αρθρωτού υπολογιστή της Intel (NUC Element).

Ένας έξυπνος εγκέφαλος που φιλοξενεί μέχρι και τον ένατης γενιάς επεξεργαστή Core i9-9980HK, μνήμες (ως 64GB), θύρες και σκληρό, αλλά και ό,τι άλλο θα χρειαζόταν μια μητρική για να λειτουργήσει ένα desktop. Εκτός από τη… μητρική!

Γι’ αυτό και το κουτί είναι τόσο μικρό, καθώς περιλαμβάνει μόνο τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών, δίσκο SSD, μνήμες RAM και ανεμιστηράκια. Το μόνο που είχε να κάνει πια η Razer ήταν να τα κλείσει όλα σε ένα κουτί.

Τιμές δεν είναι ακόμα γνωστές, παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ωστόσο το κόστος του gaming νεωτερισμού γύρω στα 2.000 δολάρια…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΑντωνηςGReek

    Κι αμα θες να αλλαξεις μητρικη ή psu αντε τραβα βρες. Κι αν βρεις μονο σε τιμες razer.

  2. avatar Λευτέρης1983

    Το εντυπωσιακό για εμένα δεν είναι ούτε το μέγεθος (καθώς υπάρχουν και laptop) ούτε η έλλειψη μητρικής αφού άλλωστε έχει ένα παρεμφερές εξάρτημα με της κατάλληλες θύρες. Το εντυπωσιακό είναι ο καινοτόμος σχεδιασμός όπου τα εξαρτήματα φαίνεται να μπαινοβγαίνουν με την ίδια ευκολία που μπαινοβγαίνει ένα CD. Ελπίζω η ιδέα αυτή να γίνει ο υπολογιστής του μέλλοντος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει