Είναι γεγονός ότι τα smartphones έχουν επικρατήσει στην καθημερινότητά μας και τα λειτουργούμε ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο.

Μόνο που τις περισσότερες φορές στοιχίζουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ και τα εμπιστευόμαστε σε βάσεις της πλάκας.

iPhone: Η έξυπνη βάση στήριξης για το αυτοκίνητο που λύνει τα χέρια

Για να κρατάμε το iPhone πάντα φορτισμένο, η Apple έλυσε το πρόβλημα με το καινοτόμο σύστημα φόρτισης MagSafe ήδη από το 2006.

Προσφέρει ασύρματη φόρτιση και μαγνητική στήριξη, γι’ αυτό και το MagSafe κυριάρχησε έναντι των παραδοσιακών λύσεων του ανταγωνισμού. Άπειροι κυριολεκτικά κατασκευαστές παρέχουν σήμερα συστήματα στήριξης συμβατά με το MagSafe, κι ενώ τα περισσότερα είναι για το σπίτι και το γραφείο, κάποιοι το δοκίμασαν και στο αυτοκίνητο.

Η απαράμιλλη άνεση του συστήματος MagSafe είναι ίσως στα καλύτερά της με την Belkin, τον γνωστό κατασκευαστή αξεσουάρ τεχνολογίας. Την Belkin επιλέγουν εξάλλου οι περισσότεροι κατασκευαστές smartphones, μεταξύ αυτών και η Apple Inc.

Το Belkin Car Vent Mount PRO (κοστίζει 40 δολάρια) είναι ένα premium σύστημα μαγνητικής βάσης στήριξης με MagSafe τεχνολογία. Διαθέτει και σύστημα άρθρωσης με μπίλια, γεγονός που επιτρέπει στο iPhone να προσαρμόζεται είτε σε οριζόντια είτε σε κατακόρυφη διάταξη, βελτιώνοντας κατά πολύ την εργονομία.

Την ίδια ώρα, έχει και ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης του καλωδίου, που κρύβεται μέσα στη βάση, κοντά στο κλιπ με το οποίο προσαρμόζεται στη γρίλια του αεραγωγού.