Είθε η Δύναμη να είναι μαζί μας στο νέο «Star Wars» videogame

To νέο multiplayer «Attack Squadrons» έρχεται να βάλει φωτιά στο online σύμπαν!


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
8:25
23/12/2013
Είθε η Δύναμη να είναι μαζί μας στο νέο «Star Wars» videogame
loading

Τα νέα είναι κάτι περισσότερο από συγκλονιστικά: η Area 52 Games, η Disney Interactive και η LucasArts ξεκινούν τη δοκιμαστική έκδοση του νέου διαστημικού combat sim που ακούει στο όνομα «Star Wars: Attack Squadrons»!

Ο νέος τίτλος θα δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να πιλοτάρουν μια σειρά από τα πλέον θρυλικά διαστημόπλοια του «Πολέμου των Άστρων», τόσο από τον Imperial όσο και τον Rebellion στόλο. Απλά διαλέγεις πλευρά στη Δύναμη.

Και βέβαια ανάμεσα στα πλέον πολυαναμενόμενα είναι τα X-Wing μαχητικά αλλά και τα TIE αναχαιτιστικά!

Το F2P multiplayer space combat game θα υποστηρίζει έως 16 παίκτες στην online beta εκδοχή του που θα ανοίξει στις αρχές του 2014, ό,τι πρέπει δηλαδή για πρωτοχρονιάτικο δώρο. Τι πρέπει να κάνετε το ξέρετε καλά: εγγράφεστε άμεσα στο open beta εδώ και τώρα!

Η νέα προσθήκη στο franchise των «Star Wars» διατίθεται δωρεάν (free-to-play) για PC, την ίδια στιγμή που ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να αγοράζει αντικείμενα αλλά και να παραμετροποιεί εξατομικεύοντας όλα τα μνημειώδη διαστημόπλοια του κόσμου του Τζορτζ Λούκας, καθώς επιδίδεται σε ασύλληπτες διαστημικές μάχες στους εμβληματικούς κόσμους του «Star Wars» σύμπαντος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει