Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα βραβεία «AppWARDS 2013», που προβάλλουν τις καλύτερες εφαρμογές (applications) για Smartphones, tablets και smart TVs, με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE.

Κατά τη διάρκεια απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη, ανεξάρτητοι developers που συμμετείχαν στην ειδική κατηγορία «COSMOTE App&Comers» παρουσίασαν τις εφαρμογές τους, στο κοινό που ψήφισε και ανέδειξε τις τρείς καλύτερες εφαρμογές. Ειδικότερα, την πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού κατέλαβε η εφαρμογή goustoziko, δεύτερη ήρθε η εφαρμογή Fweebi, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε η εφαρμογή Balloon.

Τα βραβεία «COSMOTE Αpp&Comers» απένειμε ο κ. Σπύρος Λούρος, Διευθυντής Επικοινωνίας Marketing & E-Business Σταθερής & Κινητής ΟΤΕ-COSMOTE, ο οποίος δήλωσε: «Στην COSMOTE, μέσα από μία σειρά ενεργειών, προγραμμάτων και χορηγιών, συνεχίζουμε να προωθούμε νέες πρωτοβουλίες και καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην τόνωση της νεανικής επιχειρηματικότητας, βοηθώντας νέους ανθρώπους να βλέπουν την ιδέα τους να παίρνει “σάρκα και οστά” και γιατί όχι να γίνεται και επιχείρηση».

Τα βραβεία, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά, διοργανώθηκαν με την επιστημονική υποστήριξη της ερευνητικής ομάδας Intelligent Media Lab (IML) του εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από την Twilight Zone Publications.


(από αριστερά) ο κ. Σπύρος Λούρος, Διευθυντής Επικοινωνίας Marketing & E-Business Σταθερής & Κινητής ΟΤΕ-COSMOTE, με developers που συμμετείχαν στην κατηγορία «COSMOTE App&Comers»