Η Lenovo «απειλεί» τις Apple και Samsung

Έχοντας ήδη καταφέρει να ξεπεράσει τις ZTE και Huawei στην Κίνα


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
8:50
05/02/2013
Η Lenovo «απειλεί» τις Apple και Samsung
loading

Η Lenovo, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών παγκοσμίως, σκοπεύει να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της στο χώρο των κινητών συσκευών, μέσα στο 2013.

Όπως δήλωσε στην ChinaDaily και ο CEO της εταιρίας, Yang Yuanqing «το πιο σημαντικό στοιχείο στην στρατηγική της Lenovo, είναι να εξερευνήσει περαιτέρω τις φορητές συσκευές, ένα κομμάτι της αγοράς που μέχρι στιγμής, κυριαρχούν οι Apple και Samsung».

Άλλωστε το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες για εξαγορά του BlackBerry 10 OS, αναλόγως και της ανταπόκρισης από το καταναλωτικό κοινό, από την BlackBerry (τέως RIM).

Μάλιστα, σύμφωνα με αποτελέσματα έρευνας της στατιστικής εταιρίας IDC, η Lenovo βρίσκεται ήδη στην τρίτη θέση των κατασκευαστών smartphones, συμπεριλαμβανομένων των tablets, διπλασιάζοντας τις πωλήσεις της στην Κίνα, στο τρίτο τρίμηνο του 2012 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2011.

Η ίδια η εταιρία μάλιστα, ισχυρίζεται πως έχει ξεπεράσει τις ZTE Corp και Huawei Technologies Co, όσον αφορά το μερίδιο στην αγορά της Κίνας. Επίσης, έκανε γνωστό ότι πούλησε περισσότερες από 9 εκατομμύρια συσκευές smartphone τους τελευταίους τρεις μήνες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει