Φήμες θέλουν την Apple να καταργεί το home button στο iPhone

Πώς εικάζεται ότι θα είναι το νέο μοντέλο


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
19:27
27/04/2016
Φήμες θέλουν την Apple να καταργεί το home button στο iPhone
2
loading

Οι εικασίες για το πώς θα είναι το νέο iPhone 7 ξεκίνησαν και μία από τις πιο επίμονες φήμες για το νέο smartphone της Apple είναι ότι δεν θα έχει το χαρακτηριστικό κεντρικό πλήκτρο, που βρίσκεται σε όλες οι συσκευές της.

Τώρα, όπως αναφέρει η Mirror, σύμφωνα με πηγές από ιστοσελίδες της Κίνας, μια νέα διαρροή ενισχύει τις φήμες που θέλουν το iPhone 7 να έχει ένα ψηφιακό πλήκτρο αφής, αντί για το παραδοσιακό φυσικό κουμπί. Μια άλλη κινεζική ιστοσελίδα, που ονομάζεται Storm, αναφέρει ότι το νέο πλήκτρο αφής θα έχει τον ίδιο χειρισμό όπως το «ποντίκι» στους υπολογιστές της Apple το οποίο δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας εντελώς επίπεδης επιφάνειας.

Το κεντρικό κουμπί υπάρχει σε όλες ανεξαιρέτως τις συσκευές τηλεφώνων της Apple από το 2007 και όλοι οι χρήστες το χρησιμοποιούν για να βρεθούν αυτόματα στην κεντρική οθόνη του κινητού τους.

Σχεδιαστές από όλον τον κόσμο κάνουν εικασίες για το πώς μπορεί να είναι το νέο μοντέλο του τεχνολογικού κολοσσού κι ένας καλλιτέχνης, με το όνομα Marek Weidlich, έχει δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Ο Weidlich έχει μετατρέψει ολόκληρο το μπροστινό μέρος του smartphone σε μια οθόνη η οποία δεν έχει κανένα ορατό κουμπί για το κεντρικό μενού ή οποιοδήποτε ορατό κυκλικό σημάδι που να το υπονοεί. «Εγώ επικεντρώνομαι στην απλή σχεδιαστική γλώσσα η οποία είναι πολύ σημαντική για την Apple», δήλωσε ο Weidlich και πρόσθεσε «Έχω σχεδιάσει μια καμπυλωτή οθόνη χωρίς τη στεφάνη του πλήκτρου αν και η συσκευή είναι στην πραγματικότητα εξοπλισμένη με ένα κουμπί για την κεντρική οθόνη».

81957278194927

Μια άλλη ιδέα από ένα βιομηχανικό σχεδιαστή με το όνομα Herman Haidin δείχνει ένα iPhone κατασκευασμένο από ένα υλικό που είναι γνωστό ως «Liquidmetal», το οποίο είναι πιο σκληρό και πιο ανθεκτικό στο νερό απ' ό,τι το τυπικό αλουμίνιο. Ο Haidin οραματίζεται το iPhone 7 ως μια λεπτή, απλή συσκευή με ένα σώμα που σχηματίζεται από γυαλί και Liquidmetal.

iphon

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Captain America

    Και πως θα πηγαίνεις στο αρχικό μενού την ώρα που είσε σε μία άλλη εφαρμογή εκτός απο το iLuncher

  2. avatar aglos

    Μετά τη microsoft και τη σύνδεση του κινητού με οθόνη να και η apple που αντιγράφει την απουσία home button από το ubuntu phone

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει