Η εποχή Λουίς Φαν Χάαλ άρχισε ήδη στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός τεχνικός πέρα από την τεχνογνωσία του θα επιστρατεύσει και ένα τεράστιο μπάτζετ στην προσπάθειά του να χτίσει σχεδόν από την αρχή τους «κόκκινους διαβόλους».

Σύμφωνα με την Daily Mail, στη διάθεσή του θα έχει ένα μπάτζετ που αγγίζει τα 150 εκατ. ευρώ για μεταγραφές! Στόχος του νέου προπονητή είναι η ενίσχυση σε κάθε θέση με παίκτες που διαθέτουν ποιότητα, αλλά ως επί το πλείστον δεν έχουν φτάσει στο απόγειο της καριέρας τους και διαθέτουν φιλοδοξίες.

Για το κέντρο άμυνας, που φέτος παρουσιάστηκε αρκετά αδύναμο, στις κορυφαίες θέσεις της λίστας του βρίσκονται δύο Γερμανοί στόπερ, ο Ματς Χούμελς της Ντόρτμουντ και ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ της Μπάγερν. Όσο για τα άκρα, ο Λιούκ Σο της Σαουθάμπτον και ο Σεμπάστιαν Γιουνγκ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης φέρονται ως οι πρώτες του επιλογές.

Δεδομένη είναι η ανάγκη ενίσχυσης και στη μεσαία γραμμή, που κατά πολλούς ήταν η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας στην καταστροφική φετινή σεζόν. Ο Κέβιν Στρούτμαν της Ρόμα, ο Σεσκ Φάμπρεγας της Μπαρτσελόνα και ο Τόνι Κρόος της Μπάγερν είναι οι παίκτες που σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο είναι οι επιλογές που έχουν ξεχωρίσει στο Μάντσεστερ.

Μικρότερη ανάγκη ενίσχυσης έχει η επιθετική γραμμή, αφού ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αναμένεται να ηγηθούν ξανά. Ο Άριεν Ρόμπεν για τη θέση του ακραίου επιθετικού και ο Μάριο Μάντζουκιτς για την κορυφή της επίθεσης, αμφότεροι της Μπάγερν, λέγεται πως είναι οι διακαείς πόθοι του 62χρονου προπονητή.

Το μόνο βέβαιο είναι πως το καλοκαίρι προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τη Μαν. Γιουνάιτεντ που σχεδιάζει την αντεπίθεσή τους.

Πηγή: sport-fm.gr