Στην Ρεάλ Μαδρίτης μετρούν αντίστροφα για το φιλικό της Πέμπτης με την Αλ Σαντ. Εκεί, όπου θα επιστρέψει στο «σπίτι» του, ο Ραούλ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός επιθετικός.

Ο επί 16 χρόνια άσος των Μαδριλένων και φυσικός αρχηγός του συλλόγου ανυπομονεί να φορέσει ξανά την αγαπημένη του φανέλα (θα αγωνιστεί με κάθε ομάδα για ένα ημίχρονο), γιατί όπως δήλωσε, η «βασίλισσα»… του ‘δωσε τα πάντα!

Φυσικά, δεν δίστασε να αναφερθεί στους Ίκερ Κασίγιας και Κριστιάνο Ρονάλντο για το πως… βλέπει το μέλλον τους στην Ρεάλ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα φορέσω ξανά την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι περίεργο πάντως, αύριο θα είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι και θα δω φίλους και πρώην συμπαίκτες. Ελπίζω να γίνει και ένα ωραίο ματς. Μου άρεσε που υπήρχε κόσμος στο αεροδρόμιο και το ξενοδοχείο να με υποδεχθούν. Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα μου έδωσε τα πάντα».

«Ο Κασίγιας είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και θα συνεχίσει να δουλεύει για να βοηθήσει την ομάδα και την εθνική Ισπανίας. Θέλει να παραμείνει φυσικά. Είναι το σπίτι του. Όλοι πρέπει να είναι ενωμένοι».

«Ελπίζω ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα. Είναι πάντα… πεινασμένος για νίκες και πάντα προσπαθεί να βελτιώνεται».

«Αποχώρησα από την Ρεάλ όταν κατάλαβα πως το κεφάλαιό μου στην ομάδα ήρθε στο τέλος της και χρειαζόμουν ένα νέο πρότζεκτ. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Αλ Σαντ και θα ήμουν χαρούμενος να επιστρέψω και να δουλέψω στη Ρεάλ. Η επιστροφή μου εδώ είναι πάντα στις σκέψεις μου. Δεν έχω αποφασίσει αν θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι».

Πηγή: sport-fm.gr