Τι και αν είναι λίγους μήνες στο σύλλογο;Ο Νταβίντ Αγκάνθο είναι «δεμένος» με τον Άρη και σε ερωτήσεις φίλων της ομάδας, τόνισε μεταξύ άλλων πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στους Θεσσαλονικείς

Ο ισπανός επιθετικός δείχνει να απολαμβάνει την μέχρι τώρα πορεία του στους «κίτρινους» και σε αυτό έχουν συνεισφέρει οι οπαδοί, καθώς τον έχει κερδίσει η συμπεριφορά τους.

«Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Καλλιθέα, αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο», τόνισε σχετικά με την ανατροπή που καλείται να κάνει ο Άρης για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ποιους νεαρούς παίκτης της ομάδας έχει ξεχωρίσει.

Αναλυτικά, όσα απάντησε σε ερωτήσεις των φίλων του Άρη στο Twitter:

Για το ματς με την Καλλιθέα: «Πρέπει να κοιτάμε κάθε θεσμό ξεχωριστά με την σοβαρότητα που πρέπει. Την Κυριακή θα επιδιώξουμε την νίκη-πρόκριση. Mε σεβασμό στον αντίπαλο πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Ποιος νεαρός παίκτης του Άρη μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο:
«Θεωρώ ότι ο ΑΡΗΣ έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές πάρα πολύ εξελίξιμους. Όπως Γιαννιωτας, Μαργαρίτης, Σουνάς και στα τελευταία παιχνίδια φάνηκε το ταλέντο του Καραγιάννη αλλά και ο Παπαστεριανός ο οποίος βρίσκεται σε μια πάρα πολύ καλή ηλικία. Μέσα σε αυτήν την άσχημη συγκυρία για την ομάδα ο ΑΡΗΣ έχει την ευτυχία να έχει στο ρόστερ πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές με μεγάλο ταλέντο».

Ποια ομάδα υποστηρίζεις στην Ισπανία και… Μέσι ή Ρονάλντο:
«Ρεάλ Μαδρίτης….και Μέσι….όσο και αν περιμένατε το αντίθετο άλλο η ομάδα που υποστηρίζεις και άλλο η αλήθεια!!».

Τι φταίει κι έχει αλλάξει ο Άρης τρεις προπονητές: «Σε μια άσχημη οικονομική κατάσταση, σε ένα πρωτάθλημα που είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Εμείς έπρεπε να ανταποκριθούμε με ποδοσφαιριστές ταλαντούχους αλλά χωρίς εμπειρία. Στην αρχή δεν βοήθησαν κ τα αποτελέσματα και ο χρόνος που χρειαζόμασταν για προσαρμογή ήταν ελάχιστος. Όλα αυτά πιστεύω ότι επηρέασαν με τον τρόπο τους στην απομάκρυνση των προπονητών».

Γιατί δεν ήρθε παλαιότερα που ο Άρης είχε ενδιαφερθεί γι’ αυτόν:
«Έχει να κάνει με τις περιστάσεις της ζωής αλλά και με το γεγονός ότι το ενδιαφέρον τότε ήταν πιο φιλολογικό».

Για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη:
«Λατρεύω την Θεσσαλονίκη και σε αυτό παίζει ρόλο η συμπεριφορά του κόσμου με κάνει να νοιώθω σαν το σπίτι μου».

Για το αν ευνοούνται και στην Ισπανία συγκεκριμένες ομάδες από τη διαιτησία: «Δεν μου αρέσει να σχολιάζω τις διαιτησίες, μου αρέσει ο καθαρός αθλητισμός. Αλλά είναι γεγονός ότι αυτό συμβαίνει παντού».

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον ΑΡΗ και μετά το καλοκαίρι:
«Αυτή την στιγμή δεν ξέρω το μέλλον μου αλλά ελπίζω τις επόμενες μέρες να ξεκαθαριστεί».

Για την πτώση στην απόδοσή του: «Δεν έχει να κάνει με τις προπονήσεις, εδώ και καιρό παίζω με κάποιες ενοχλήσεις, εάν το έβλεπα καθαρά επαγγελματικά θα έπρεπε να σταματήσω 3-4 βδομάδες και μετά να επανέλθω. Όμως με όλο τον σεβασμό προς τους συμπαίκτες μου θέλω να είμαι στον αγωνιστικό χώρο και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Μετά την διακοπή πιστεύω ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός».

Την άποψή του για τις ικανότητες του Καπετάνου: «Δεν είναι δουλειά μου να κάνω κάποιο σχόλιο, ήταν συμπαίκτης μου πολύ καιρό. Τον θεωρώ πολύ καλό άνθρωπο και ποδοσφαιριστή. Του εύχομαι καλή τύχη στο μέλλον».

Για το αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Άρη: «Θα το ήθελα πολύ αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα».

Για τους οπαδούς του Άρη: «Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα, μας στηρίζουν μέχρι θανάτου. Είναι τιμή για μένα να παίζω στον Άρη».

Στον επίλογό του είπε: «Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και τις ερωτήσεις σας. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. Εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο για το νέο έτος και να κλείσουμε την χρονιά όλοι μαζί στο γήπεδο την Κυριακή με την πρόκριση».

Πηγή: Sport-fm.gr