Στην πρώτη του ήττα στο τρέχον πρωτάθλημα της Football League υποχρέωσε ο ΟΦΗ τον Άρη, του οποίου επιβλήθηκε με 2-0, μπροστά σε μια «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι περίπου 9.000 οπαδοί του. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Κρητικοί ανέβηκαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της Football League και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί να πανηγυρίσουν την άνοδο στα… σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου ως πρωταθλητές.

Πρωταγωνιστής για μια ακόμη φορά για την ομάδα του ηρακλείου ήταν ο Μάνος, που με το 19ο γκολ του σε αντίστοιχο αριθμό εμφανίσεων άνοιξε τον δρόμο της νίκης στο 45’. Στο 48’ ο Βουό έκανε το 2-0 για να «κλειδώσει» το τρίποντο της ομάδας του.

Όσο για τους «κίτρινους» αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και πολλά στον στόχο τους που είναι -επίσης- η επιστροφή στη Super League, ωστόσο σίγουρα θα ήθελαν να φύγουν με ένα καλύτερο αποτέλεσμα και με το αήττητο από την Κρήτη.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Λεάλ(55’ Πουρτουλίδης), Βουό, Μάνος, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης(84’ Ντίνας), Ποτουρίδης(64’ Βαφέας)

Άρης (Σπανός): Αναγωστόπουλος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Κάσσος(52’ Μπαργκάν), Πλατέλλας, Ντούνης(52’ Πασάς), Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης(82’ Μπούρμπος).