Ιδανικά κύλησε η πρεμιέρα των πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ, που μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο βλέπει τον μέχρι χθες μακρινό στόχο της πρώτης θέσης να γίνεται εφικτός.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψαλίδισε κατά το ήμισυ το προβάδισμα των «πράσινων», πλησίασε στους δύο βαθμούς και έχει τη δυνατότητα να προσπεράσει τους πρωτοπόρους συνεπικουρούμενος από το πρόγραμμά του. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι αναμετράται τη Δευτέρα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και με νίκη μπορεί να περάσει στην κορυφή, αν ο Παναθηναϊκός χάσει ή έρθει ισόπαλος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (όπου θα είναι τυπικά φιλοξενούμενος). Και τρεις μέρες μετά ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το «τριφύλλι» στην Τούμπα, έχοντας την ευκαιρία να πάρει για τα καλά κεφάλι στη μάχη για το εισιτήριο των προκριματικών του Champions League.

Πάντως στις τάξεις του ΠΑΟΚ οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί. Γνωρίζουν πως απλώς χθες έγινε ένα πρώτο βήμα και πως θα πρέπει να ακολουθήσουν αρκετά ακόμη για να επιτευχθεί ο στόχος. Ο Λάζλο Μπόλονι, μάλιστα, είχε αρκετά παράπονα από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω των πολλών λαθών.

Ευχαριστίες από την ΑΕΚ

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ δέχτηκε τις ευχαριστίες της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη βοήθεια που της παρείχε για τον τραυματισμό του Ταξιάρχη Φούντα. Ο 17χρονος μέσος κατέρρευσε στα αποδυτήρια μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι στα τελευταία λεπτά. Με συντονισμένες ενέργειες και την αρωγή της διοίκησης των Θεσσαλονικέων, ο παίκτης διακομίστηκε αμέσως στο «Ιπποκράτειο» για εξετάσεις. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, συνόδευσε τον Νίκο Κωστένογλου και τον Γιώργο Αλεξόπουλο στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος παίκτης της ΑΕΚ.

Σαν να μην υπήρχε
Ο Γιάννης Καμπάνης παρακολούθησε το χθεσινό ματς από σουίτα (της οικογένειας Τρυπάνη), ωστόσο… αγνοήθηκε παντελώς από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κανείς από τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν τον πλησίασε, έστω και για ένα τυπικό χαιρετισμό, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση να μη συζητήσει καν μαζί του για τις μετοχές. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος Ζήσης Βρύζας περιμένουν «φως» μόνο από τον Ιβάν Σαββίδη. Οι επαφές με τον τελευταίο συνεχίζονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μόνο αν και όταν υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr