Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Άλμπερτ Ριέρα για την αξία και τον χαρακτήρα του νέο αποκτήματος του Ολυμπιακού, Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρτς. «Διαθέτει σπουδαία τεχνική κατάρτιση, είναι ντριμπλέρ, ταχύτατος και μπορεί να βοηθήσει πολύ», τόνισε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που παραχωρήθηκε το καλοκαίρι στη Γαλατασαράι. «Ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στην προπόνηση, πάντα δουλεύει σκληρά και είναι μια χαρά χαρακτήρας», πρόσθεσε.

Για την ποδοσφαιρική αξία του Καζίμ

«Είναι εξαιρετικός παίκτης. Ο Ολυμπιακός προσθέτει στο ρόστερ του έναν πολύ δυνατό ποδοσφαιριστή με τεράστια ποιότητα. Μπορεί να προσφέρει πολλά αγωνιζόμενος σε αρκετές θέσεις της επίθεσης. Και δεξιά και αριστερά ακόμα και ως καθαρός επιθετικός μπορεί να παίξει. Στη Γαλατά κινείται στο δεξί άκρο της επίθεσης. Διαθέτει σπουδαία τεχνική κατάρτιση, είναι ντριμπλέρ, ταχύτατος και μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό ειδικά στα ματς που ο αντίπαλος κλείνεται στο μισό γήπεδο.

Είναι παίκτης που συνδυάζει το θέαμα με την ουσία. Γνωρίζοντας και το πάθος του κόσμου θα τον χαρακτήριζα ιδανικό για τον Ολυμπιακό. Θα τον αγαπήσετε γιατί παίζει πάντα με πάθος και τα δίνει όλα. Τι θα προσφέρει στον Ολυμπιακό; Θα δώσει μεγάλη ποιότητα στο δεξί άκρο, θα διασπάσει άμυνες, θα δώσει πολλές τελικές και θα σκοράρει».

Για τον χαρακτήρα του

«Δεν ξέρω τι λένε και τι έχει κάνει στη ζωή του ο Καζίμ, εγώ όμως συνάντησα εδώ ένα πολύ καλό παιδί. Ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στην προπόνηση, πάντα δουλεύει σκληρά και είναι μια χαρά χαρακτήρας. Είμαστε λίγους μήνες μαζί, αλλά σε αυτό το διάστημα δεν διέκρινα ποτέ τίποτα αρνητικό πάνω του. Είμαι σίγουρος ότι και στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά και θα βγάζει στον αγωνιστικό χώρο όλη του την ποιότητα σαν ποδοσφαιριστής».

Για το αν το νέχει ενημερώσει

«Ναι, μιλήσαμε. Με ρώτησε πολλά για την ομάδα, τους στόχους της, την Αθήνα. Του εξήγησα ότι φεύγει από μία μεγάλη ομάδα για να πάει σε μία εξίσου μεγάλη και πως η πίεση για την επίτευξη των στόχων θα είναι η ίδια. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κατακτά κάθε χρόνο τον τίτλο και αυτό πρέπει να το ξέρει από την πρώτη στιγμή. Του είπα και για την λατρεία που θα ζήσει από τον κόσμο και πολλά ακόμα».

Πηγή: sport-fm.gr