Ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου εξήγησε ότι δεν περιμένει θαύματα, αλλά έναν άνθρωπο που θα στρώσει την ομάδα.

Ενώ παρουσιάστηκε βέβαιος ότι ο Κόκε έρχεται αποφασισμένος προκειμένου να βοηθήσει τους «κίτρινους» και όχι για… τουρισμό.

Δέσμευση για επίλυση των οικονομικών προβλημάτων. Ενόχληση για Τσέζαρεκ. Διευκρινήσεις για την τελευταία πρόταση στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Libero»:

Για τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο:
«Πολλά δεν πήγαν καλά. Η ομάδα μέχρι το 70΄ έδειξε ένα καλό πρόσωπο, από εκεί και πέρα ο προπονητής του Ατρομήτου ρίσκαρε, γέμισε μεσοεπιθετικούς, εμείς πέσαμε, οι παίκτες μας πελάγωσαν. Σε γενικές γραμμές ήμαστε απογοητευμένοι και από τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου που μας έβαλε στην περιοχή, ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων πάνω στον Καστίγιο στον οποίο δίνω τα εύσημα που μετά από ένα μήνα μπήκε και έπαιξε έτσι. Πρέπει να καταλάβει ότι είναι στόχος προκλήσεων. Ο Σκόνδρας θα πρέπει να σέβεται τους αντιπάλους αφού είναι παίκτης που έχει μέλλον».

Για την επικείμενη πρόσληψη του Μανουέλ Μασάδο: «Έχουμε καταλήξει σε αρχική συμφωνία. Είναι προπονητής που πληροί τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει. Δεν ψάχνουμε για θαυματοποιούς, ψάχνουμε για προπονητές που θα βάλουν μια τάξη στην ομάδα, να αρχίσει επιτέλους να δουλεύει για το μέλλον. Η πρόθεσή μας είναι το συμβόλαιο να έχει διάρκεια μεγαλύτερη από το εξάμηνο. Έχει κάνει έργο στις ομάδες που εργάστηκε».

Για την διαφαινόμενη επιστροφή του Σέρχιο Κόκε: «Δεν ήρθε για τουρισμό. Αν ξεπεράσουμε τις τυπικές λεπτομέρειες, ήμαστε πολύ κοντά στο να επιστρέψει. Ο Άρης θα προασπίσει τα συμφέροντά του. Προς τιμήν του ο Κόκε δεν αρνείται την υποχρέωση που έχει προς τον Άρη».

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος: «Λείπει ένα ποσό 1,2 εκατ. ευρώ από την κεντρική διαχείριση. Φροντίσαμε να πληρώσουμε την εφορία, κλείσαμε πολλές τρύπες, ήμαστε από τις πιο συνεπείς ΠΑΕ. Διαλέξαμε να υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές από το να αφήνουμε απλήρωτες τις υποχρεώσεις μας προς την Πολιτεία. Οι ποδοσφαιριστές δεν θα χάσουν τα χρήματά τους. Ως το τέλος της σεζόν η ΠΑΕ έχει αν παίρνει περίπου 4 εκατ. ευρώ ακόμη που θα καλύψουν πολλές από τις ανάγκες μας. Ο κόσμος να μην ανησυχεί. Το καλοκαίρι θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ακόμη καλύτερη ομάδα, σαν αυτή που αναπολούν οι φίλαθλοι σήμερα. Εμείς θα συνεχίσουμε με τους παίκτες που δεν θα λιποτακτήσουν».

Για τους τρόπους επίλυσής τους που επεξεργάζονται στην ΠΑΕ: «Θα εκπλήξουμε πολλούς με κάποιες ενέργειες που θα κάνουμε στην συνέχεια. Οι ομάδες δεν μπορούν μόνες τους, μόνο με τον κόσμο. Δεν μιλάμε για αγορά της ΠΑΕ, μιλάμε για ενίσχυση οικονομική με διάφορους τρόπους. Προσπαθούμε να γίνει σύντομα».

Για την απόφαση του Ντάνιελ Τσέζαρεκ να καταθέσει προσφυγή: «Δεν θέλω να αναφερθώ στον Τσέζαρεκ. Μας ενόχλησε η προσφυγή του. Δεν θέλω να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή. Δεν ζητάει μόνο τα δεδουλευμένα, αλλά όλα τα χρήματα του συμβολαίου του. Η οφειλή στον Κουλουχέρη είναι 130.000 ευρώ, όχι 300.000 ευρώ που διεκδικεί. Παίκτες που ανανέωσαν τα συμβόλαια τους στην ομάδα πρέπει να φέρονται διαφορετικά».

Για την παρανόηση που δημιουργήθηκε στην πρόταση που κατέθεσε ο Άρης στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας: «Κάποιοι έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα. Λέω λοιπόν τα εξής: Αν μας εγγυηθούν ότι οι ομάδες που θα ανέβουν από τη Β’ εθνική δεν θα διακωμωδήσουν το πρωτάθλημα, τότε να υπάρχουν τα ίδια κριτήρια για όλους. Αν είναι να πέσουν ιστορικές ομάδες της Α’ εθνική για να ανέβει η 13η ομάδα από τη Β’ εθνική χωρίς χρέη επειδή έχει μηδενικό μπάτζετ, αυτό είναι διακωμώδηση του ποδοσφαίρου. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Πηγή: sportfm.gr