Ευχάριστα νέα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα επεφύλαξε ο Γκόραν Στεβάνοβιτς. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γκάνας έδωσε τη λίστα με τους 25 ποδοσφαιριστές και μέσα σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνεται ο Κουίνσι.

Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού φοβόταν πως ο μεσοεπιθετικός της ομάδας θα ταξίδευε για το Copa Africa (7/1-12/2).

Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ο Κουίνσι θα έχανε από έξι μέχρι οχτώ παιχνίδια. Κι ο Γκανέζος, είναι από τα σημαντικότερα γρανάζια της πράσινης μηχανής.

Τελικά ο Σέρβος προπονητής της Γκάνας επέλεξε τους Μπαφούρ, Ταγκόε, Ασαμόα, Γκίαν και Αγιού για την επίθεσή του και ο μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού», θα είναι στην ομάδα του την πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός το διάστημα αυτό που θα διεξαχθεί το Copa Africa, έχει πολλά μαζεμένα παιχνίδια μια και δίνει και τα δύο εξ’ αναβολής με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας.

Και όλα τους, συγκαταλέγονται στα «εύκολα». Και το πρωτάθλημα, το δίνουν αυτά τα παιχνίδια. Γιατί εάν οι «πράσινοι» κερδίσουν όλα αυτά τα ματς και κρατήσουν ή αυξήσουν το προβάδισμα τους από τον Ολυμπιακό, τότε ο Φεβρουάριος θα μπορεί να του χαμογελάει περισσότερο. Μια και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και την Ευρώπη.

Πηγή: Sport-fm.gr