«Στον Παναθηναϊκό δεν θα βρεθεί… Γρανίτσας», τόνισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου με θέμα το γήπεδο των «πρασίνων» εξαπολύοντας επίθεση προς την Πολιτεία για αθέτηση των υποσχέσεων της για την ανέγερση του στο Βοτανικό.

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δοθεί το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας εάν πρώτα δεν έχει παραδοθεί ως αντάλλαγμα άλλο γήπεδο έτοιμο προς χρήση. «Ο ΠΑΟ δεν θα μείνει ποτέ άστεγος», ήταν κάποια από τα λόγια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

«Ενεργώ σαν καλός Παναθηναϊκός και σαν αντιολυμπιακός. Ήθελα να παραβρεθώ στο διοικητικό συμβούλιο και να πω την άποψη μου σχετικά με το γήπεδο και αναφορικά με τη διαβούλευση που θα γίνει. Σε αυτούς εναπόκεινται να πάρουν μια σωστή απόφαση για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να αποκτήσει το δικό του σπίτι. Τους άκουσα με μεγάλη προσοχή για τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν γίνει. Πρέπει η πολιτεία επιτέλους να καταλάβει πως ο Παναθηναϊκός ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας δεν είναι δυνατόν να είναι άστεγος. Δεν έχουν κάνει τίποτα. Ήρθε η νέα πολιτεία και μιλάει για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και την ερχόμενη Τρίτη θα το περάσει από τη Βουλή αλλά θα πρέπει να έχουν υπόψη τους τα εξής τρία πράγματα», τόνισε –αρχικά- ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και συνέχισε:

«Πρώτον δεν είναι δυνατόν να απεμποληθούν τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού. Εκείνο που υπογράψαμε εκείνο πρέπει να ισχύσει. Δεν είναι δυνατόν ποτέ η πολιτεία να θέλει να πάρει το γήπεδο της Λεωφόρου πριν μας δώσει το δικό μας. Έχουμε υπογράψει σχετική συμφωνία. Δεν πρόκειται να βρεθεί Γρανίτσας στον Παναθηναϊκό. Το λέω αυτό γιατί όποιος νομίζει ότι μπορεί να απεμπολήσει τα δικαιώματα είναι πολύ γελασμένος. Δεν θα βρεθεί κανείς επίορκος Παναθηναϊκός να δώσει το γήπεδο», δήλωσε.

«Το δεύτερο είναι το γεγονός ότι επιλέξαμε σαν παλιά διοίκηση πως ο Παναθηναϊκός θα έκανε το γήπεδο με αυτοχρηματοδότηση. Βρεθήκανε τα χρήματα αλλά δυστυχώς στη πορεία των πραγμάτων αυτό δεν κατέστη δυνατό. Τα λεφτά έχει την υποχρέωση η πολιτεία να τα βρει η ίδια. Δεν μπορεί να έχει άστεγο τον Παναθηναϊκό. Αυτά που λένε η κ. Μπιρμπίλη και οι άλλοι κυβερνητικοί εγώ τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια. Ζητάμε να τηρηθούν τα υπογεγραμμένα», είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και συνέχισε:

«Το τρίτο θέμα έχει να κάνει με τον Ερασιτέχνη. Επιτέλους όλη η Παναθηναϊκή οικογένεια πρέπει να ενωθεί. Να σταθούν δίπλα στη μάνα του λόχου όλοι τους. Δεν βρήκαμε βοήθεια από καλούς Παναθηναϊκούς καθόλου. Μας είπαν ότι θα έρθουν να εγγραφούν εκατοντάδες χιλιάδες. Ανοίξαμε τις πόρτες και που είναι; Στο τέλος ήρθαν να εγγραφούν στον Παναθηναϊκό μερικές δεκάδες.

Επειδή θα γίνει η διαβούλευση στη βουλή ήρθα να τους βοηθήσω. Ότι ζητήσει ο Παναθηναϊκός από μένα και την οικογένεια μου θα το έχει. Σας κάλεσα εδώ για να υψώσω φωνή διαμαρτυρίας. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι άστεγος. Αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις εγώ δεν μπορώ να πάρω αποφάσεις αυτές θα τις πάρει το Δ.Σ», κατέληξε.

Πηγή: sportfm.gr