Συνεχίστηκε σήμερα, Δευτέρα (12/12) η δίκη για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Φολέγανδρο.

Ο δράστης, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, επιχείρησε γι’ άλλη μια φορά να πείσει το δικαστήριο πως έχει το ακαταλόγιστο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του καθ’ ομολογίαν δράστη, υποστήριξε ότι ο 30χρονος υποφέρει από κάποιας μορφής σχιζοφρένεια και άρα είναι ποινικά ακαταλόγιστος ή έχει μειωμένο καταλογισμένο.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συγγενών της άτυχης Γαρυφαλλιάς που βρίσκονται στο δικαστήριο της Σύρου και παρακολουθούν τη διεξαγωγή της δίκης.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι δυο ψυχιατρικοί πραγματογνώμονες της εισαγγελίας που τον εξέτασαν και κατέθεσαν σήμερα στο δικαστήριο της Σύρου υποστήριξαν ότι ο δράστης της δολοφονίας είχε πλήρη επίγνωση των πράξεων του.

Στις 20 Δεκεμβρίου αναμένεται η απολογία του 30χρονου και στις 23 Δεκεμβρίου οι γονείς της Γαρυφαλλιάς θα ακούσουν την απόφαση του δικαστήριο για τον τραγικό χαμό της κόρης τους στη Φολέγανδρο.