Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, Πρέσβης Καλής Θελήσεως του Προγράμματος του ΟΗΕ (UNDP) για την Ανάπτυξη, ανακοίνωσε  ότι θα παίξει με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές Ρονάλντο και Ζιντάν στον 8ο Ετήσιο Αγώνα Κατά της Φτώχειας, στις 14 Δεκεμβρίου.

Τα έσοδα του Αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης με ώρα έναρξης την 21:15, θα διατεθούν στη συνεχιζόμενη προσπάθεια για την παροχή βοήθειας στον λαό της Αϊτής προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις του μετά τον τρομερό σεισμό, όπως και στην ενίσχυση των πλημμυροπαθών του Πακιστάν.


Ορθούλα Παπαδάκου, Αννίτα Ναθαναήλ


Ορθούλα Παπαδάκου, Μπάμπης Χριστόγλου, Νίκος Βουρλιώτης


Παύλος Κουζούνης, Γιάννης Φετφατζίδης


Πηγή Δεβετζή


Πόπη Τσαπανίδου


Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

Το Πρόγραμμα του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη (UNDP) θα λάβει τις μισές εισπράξεις του «Αγώνα κατά της Φτώχειας» οι οποίες θα διατεθούν για την υποστήριξη των 25 εκατομμυρίων κατοίκων που επλήγησαν από το σεισμό στην Αϊτή και τις πλημμύρες στο Πακιστάν.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός, θα διαθέσει το μερίδιό του σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά, όπως η «Αργώ», η Ναυτική Ένωση Γονέων με παιδιά με ειδικές ανάγκες, αλλά και μέσω της εκκλησίας στους φτωχούς και άστεγους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Όπως και στους προηγούμενους αγώνες, οι Πρέσβεις Καλής Θελήσεως θα κινητοποιήσουν τους «φίλους» τους σε όλη την Ευρώπη για να αντιμετωπίσουν τα «Αστέρια του Ολυμπιακού» σε μια φιλική αναμέτρηση για την καταπολέμηση της φτώχειας.

Ο ελβετός διαιτητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010, Μάσσιμο Μπουζάκα θα είναι ο διαιτητής του Αγώνα.