«Μέχρι και την Τετάρτη το πρωί πριν τη σύλληψη στο σπίτι ήταν ο Μάνος. Μόνο που δεν έμεναν μαζί» αποκάλυψε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια συνέντευξής της τη Δευτέρα (4/4). Η θεία των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα τόνισε πως η αδερφή της δεν θα μπορούσε να τα βλάψει ποτέ ενώ παράλληλα μίλησε και για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του ζευγαριού.

«Αυτό θα το κρίνει κάποιος ειδικός για τον κύριο αυτόν» δήλωσε εστιάζοντας στην αλλαγή της συμπεριφοράς του Μάνου απέναντι στην αδερφή της και διέψευσε πως η Ρούλα την παρακάλεσε να μην μιλήσει για τον σύζυγό της και τον πατέρα του.

«Δεν ξέρω δεν μπορώ να μπορώ στο μυαλό του καθενός» σημείωσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Μέχρι χτες το βράδυ άλλα έλεγε» τόνισε απαντώντας στο εάν πιστεύει ότι ο Μάνος έχει πειστεί για την ενοχή της συζύγου μιλώντας στην εκπομπή του Alpha Tlive.

Απορρίπτωντας κατηγορηματικά το ενδεχόμενο η αδερφή της να έχει βλάψει τα παιδιά επεσήμανε πως κανένα ατόμο από την οικογένειά της δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. «25 χρονών που είμαι δεν έχω ιδέα για κάτι τέτοιο» δήλωσε.

«Ακόμη το ψάχνω. Θέλω την πραγματική αλήθεια, όποια κι αν είναι. Να είναι με αποδείξεις απέναντι μου» είπε σχολιάζοντας το πώς μπορεί να εντοπίστηκε κεταμίνη στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ρούλα Πισπιρίγκου με την Τζωρτζίνα και τον Μάνο

«Έχω κρατήσει, τα αρκουδάκια τους τα τελευταία»

Εξηγώντας πως η αδερφή της έχει φυλάξει σε κουτιά πράγματα των παιδιών για να έχει τη μυρωδιά τους η 25χρονη τόνισε πως η ασφάλεια κατά την έρευνα της στο σπίτι της οικογένειας δεν πήρε πράγματα των κοριτσιών. «Έχω κι εγώ κρατήσει, τα αρκουδάκια τους τα τελευταία, ένα φορμάκι της μπέμπας, της Μαρέλας μια πυτζαμούλα που της άρεσε. Δεν θυμάμαι τι άλλο τώρα γιατί δεν είμαι και πολύ καλά.

«Την είχα δει μία φορά, δεν θυμάμαι που ακριβώς, ήταν στις πολύ αρχές της μετακόμισης με τα παιδιά, εντάξει μετά η γυναίκα δεν έβγαινε από το σπίτι. Είχε πολλά. Είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, είχε καρκίνο, είχε δερματολογικά προβλήματα. Είχε πάρα πολλά» σημείωσε μιλώντας για τη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού.

«Στις πολύ αρχές τη φρόντιζε η Ρούλα. Μετά είχε διάφορες γυναίκες. Δεν ξέρω γιατί η Ρούλα πήγαινε στο νοσοκομείο και έλεγε πως είναι ανιψιά της. Ό,τι και να σου πω θα σου πω ψέματα αλλά δεν νομίζω να είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Στο νοσοκομείο νομίζω μία φορά είχε πάει μαζί της και πριν τη Μαλένα. Ξέρω ότι ο Μάνος είχε ένα πληρεξούσιο, τώρα δεν ασχολήθηκα ποτέ εγώ με αυτά δεν με ενδιέφεραν» συμπλήρωσε.

Ρούλα Πισπιρίγκου

«Να απειλήσει έναν άνθρωπο που έχει πει χωρίζουμε αλλά έρχεται κάθε μέρα σπίτι και κάνουν άλλα πράγματα;»

«Να απειλήσει έναν άνθρωπο που έχει πει χωρίζουμε αλλά έρχεται κάθε μέρα σπίτι και κάνουν άλλα πράγματα;» διερωτήθηκε η 25χρονη αδερφή της Ρούλας απαντώντας στο εάν η Ρούλα απειλούσε τον Μάνο λέγοντάς του ότι θα αυτοκτονήσει.

«Μέχρι και την Τετάρτη το πρωί πριν τη σύλληψη στο σπίτι ήταν ο Μάνος. Μόνο που δεν έμεναν μαζί. Είχαν σχέση μου το είπε και ο ίδιος. Πρώτη φορά ακούω το ότι η Ρούλα έψαχνε να βρει εάν ο Μάνος είχε άλλη γυναίκα και ήταν έγκυος» δήλωσε η αδερφή της Ρούλας.

«Της είχαν πει ότι ο Μάνος έχει άλλη γυναίκα και έψαχνε να δει εάν ισχύει. Δεν ξέρω τι άλλο» επεσήμανε.

«Δεν έχει λογική» απάντησε στο εάν η Ρούλα θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά της για να τον φέρει πίσω.

«Θα βλάψεις τα παιδιά σου για να φέρεις πίσω κάποιον που σε αφήνει και το μόνο μέσο επικοινωνίας που θα είχατε ήταν τα παιδιά. Αυτά τα παιδιά εσύ θα πας να τα βλάψεις;» συμπλήρωσε.

«Θυμάμαι το αρκουδάκι δεν θυμάμαι για το τάμπλετ. Είχα βγει από την εκκλησία. Και να είναι έτσι να γίνει εκταφή. Τι να σας πω; Ο Μάνος ήταν πάνω με το παιδί από τη Ρούλα» δήλωσε μιλώντας για το εάν μαζί με τη Τζωρτζίνα έχει ταφεί και το τάμπλετ.

«Δεν μιλάμε αυτές τις ημέρες. Έχω να μιλήσω από προχτές» υπογράμμισε κλείνοντας αναφερόμενη στον Μάνο.