Παραδόθηκε ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία και εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς, ο 20χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι συμμετείχε στη φονική επίθεση αλλά δεν ήταν αυτός που σκότωσε τον Άκη.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ο 20χρονος είχε φύγει για τη γειτονική χώρα δίχως να γίνει αντιληπτός από τις Αρχές, έχοντας περάσει τα σύνορα και ειδικότερα τον συνοριακό σταθμό της Δροσοπηγής 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (3/2).

Αυτό σημαίνει ότι ξεκίνησε το ταξίδι την Τετάρτη, ενώ η δολοφονία του Άλκη διαπράχθηκε τη Δευτέρα (1/2).

Την παράδοσή του επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του, ο συνήγορός του Παρασκευάς Σπυράτος στο ΑΠΕ – ΜΠΕ αναφέροντας: «Εδώ και μία ώρα περίπου ο εντολέας μου έχει παραδοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυτσάς και θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία της εκδόσεώς του ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να αξιολογηθεί δικαστικά η υπόθεσή του», επισημαίνοντας ότι ο 20χρονος «εμφανίστηκε αυτοβούλως και παραδόθηκε δηλώνοντας ότι παραιτείται κάθε δικαιώματός του να παραμείνει στη χώρα του και θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να δικαστεί».