Φωτογραφίες από τους συλληφθέντες για την δολοφονία του Άλκη δημοσιεύει το Newsbeast. Σημειώνεται ότι σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία των καταθέσεων στον ανακριτή για το άγριο φονικό στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Χαριλάου. Οι απολογίες των 8 συλληφθέντων θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή.

Ήδη έχουν ανοίξει στόματα και μιλάνε ενώ έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις για αποτυπώματα και αναλύσεις αίματος.

Δείτε τις φωτογραφίες από τους συλληφθέντες

Όλοι οι παραπάνω διώκονται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή. Ανάμεσά τους είναι οκτώ Έλληνες κι ένας Αλβανός, 20 έως 25 ετών.

Απολογούνται δύο για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου – Εκδόθηκε ένταλμα διεθνούς αναζήτησης για τον 20χρονο που φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό

Δύο εκ των συλληφθέντων για εμπλοκή στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, απολογούνται σήμερα ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης που διερευνά την υπόθεση.

Η μεταγωγή τους στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης έγινε στις 12 το μεσημέρι, ενώ οδηγήθηκαν στο γραφείο της ανακρίτριας από το υπόγειο πάρκινγκ του Μεγάρου. Και οι δύο φαίνεται να επέβαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη για την υπόθεση και κρίθηκε ήδη προφυλακιστέος. Η ποινική τους μεταχείριση θα αποφασιστεί μετά τις απολογίες τους, από την ανακρίτρια και την εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων.

Νωρίτερα, είχε ζητήσει προθεσμία για την Παρασκευή ο 25χρονος που παραδόθηκε, το προηγούμενο 24ωρο, στις διωκτικές Αρχές. Οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι έχουν πάρει ήδη προθεσμίες να απολογηθούν τα επόμενα δύο 24ωρα.

Στο μεταξύ, εκδόθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης το ένταλμα διεθνούς αναζήτησης για τον 20χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία. Είναι ο μοναδικός από τους 11 που ταυτοποιήθηκαν για τη δολοφονική επίθεση στην περιοχή της Χαριλάου, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος και φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό.