Για τη φωτογραφία του γιου του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε τραπέζι μετά από ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρη, που έδειξε χθες έξω από τα δικαστήρια, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας.  «Οι γονείς του Άλκη δεν πρόκειται να ησυχάσουν εάν δεν αποκαλυφθεί και ο τελευταίος που έχει σχέση με τον θάνατο του παιδιού τους» είπε ο συνήγορός τους, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι τη φωτογραφία του Γιώργου Σαββίδη του την έστειλε ένας Έλληνας που ζει στην Γερμανία, μαζί με διευκρινίσεις για τον χρόνο που έγινε η ανάρτηση. Όπως είπε, έδειξε την ανάρτηση αυτή όταν επισκέφθηκε τους γονείς του Άλκη στο σπίτι τους, στην Βέροια και εκείνοι υπέστησαν σοκ, ιδίως η μητέρα του αδικοχαμένου παλικαριού που αντέδρασε οργισμένα.

Ο Αλέξης Κούγιας συμπλήρωσε πως την Τρίτη, ενώ βρίσκονταν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι γονείς του Άλκη τον ρώτησαν αν είχε ακόμη διαθέσιμη την εικόνα με την ανάρτηση και αφού τους αποκρίθηκε θετικά, του ζήτησαν να τη δείξει στους δημοσιογράφους για να τη δει όλη η Ελλάδα.

Τέλος, αναφερόμενος στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου, είπε πως πρόκειται για μια νέα γυναίκα, η οποία αγκάλιασε τους συγγενείς του Άλκη και τους είπε πως «όταν φύγει από τα χέρια της ο φάκελος της υπόθεσης θα έχουν αποκαλυφθεί όλα τα δεδομένα».

Σημειώνεται ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, έδωσε εντολή να ερευνηθούν οι αιχμές του Αλέξη Κούγια κατά του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σαββίδη. Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται η υποκίνηση τέλεσης οποιουδήποτε αδικήματος βίας του αθλητικού νόμου, όπως μεταδίδει το grtimes.gr.

Σκοπός είναι να αποκαλυφθεί ποτέ αναρτήθηκε και από ποιον η επίμαχη φωτογραφία με το καρφωμένο μαχαίρι σε ξύλινη επιφάνεια που φέρεται ότι ανάρτησε ο Γιώργος Σαββίδης.