Μία φωτογραφία με μαχαίρι καρφωμένο πάνω σε ένα τραπέζι που ανάρτησε στο Instagram ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ, στα τέλη Νοεμβρίου, έδειξε ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα, Αλέξης Κούγιας.

Η φωτογραφία με το μαχαίρι του Γιώργου Σαββίδη

Όπως σημείωσε ο ποινικολόγος μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία του ανακριτή «οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη μου έδωσαν μία εντολή σήμερα, να φθάσει η υπόθεση αυτή όσο πιο ψηλά μπορεί χωρίς καμία διάθεση εκδικήσεως».

«Ο γονείς του μου είπαν να σας δημοσιοποιήσω μία φωτογραφία: αυτή τη φωτογραφία ανάρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει» είπε συναισθηματικά φορτισμένος ο Αλέξης Κούγιας.

Οι γονείς του άτυχου νεαρού και δύο φίλοι του που δέχτηκαν την επίθεση έφτασαν το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Οι δυο φίλοι του Άλκη τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση, πριν από μια εβδομάδα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναμένεται να συναντήσουν την 7η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και διά του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας.