Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως στην τραγική υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Ένας από τους συλληφθέντες, ένας 22χρονος Αλβανός είναι τραυματισμένος στη δεξιά παλάμη και οι αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι που κρατούσε, το οποίο «του γλίστρησε» στην προσπάθεια να τραυματίσει τον 19χρονο.

Ο ίδιος δεν αποκαλύπτει πώς τραυματίστηκε στους αστυνομικούς, αλλά η εικόνα που έχουν δείχνει ότι έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι με το οποίο χτυπούσε τον 19χρονο Άλκη.

Πιθανότατα να είναι και το άτομο που φαίνεται στο βίντεο, το οποίο είναι στα σκαλοπάτια, και χτυπάει με μανία ενώ είναι πεσμένος αιμόφυρτος στο έδαφος ο 19χρονος φοιτητής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ένα άλλο στοιχείο που προκύπτει αναφέρει ότι ο 21χρονος που «φωτογραφίζουν» ως τον άνθρωπο που κρατούσε το φονικό δρεπάνι μπήκε στο τρίτο αυτοκίνητο. Τα δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν στην οδό Πλαστήρα και το τρίτο μπήκε στο στενό για να μπορέσουν να εγκλωβίσουν τους πέντε φίλους στα σκαλοπάτια για να μην φύγουν.

Οι τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν επίσης ότι ο 23χρονος Αλβανός δεν συμμετείχε σε αυτή την επίθεση γιατί όταν κατέβηκε από το όχημα δεν τράβηξε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το λευκό αυτοκίνητο να αρχίσει να τσουλάει στον δρόμο. Επέστρεψε και βρέθηκε στη θέση του οδηγού, και αυτό λέει και ο ίδιος αλλά το υποστηρίζουν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, ότι δεν είχε φυσική παρουσία στην επίθεση σε βάρος των φίλων.

Στο μεταξύ, ένας από τους συλληφθέντες για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη είχε κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή του από επίθεση. Η επίθεση στον 21χρονο, που βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες, έγινε τον Ιανουάριο του 2021, όταν άγνωστοι τον χτύπησαν άγρια και τον μαχαίρωσαν με αποτέλεσμα το μάτι του να πάθει αποκόλληση και οι γιατροί να δώσουν αγώνα για να το σώσουν. Η οικογένεια είχε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, οι δράστες ωστόσο δεν συνελήφθησαν ποτέ.