Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 25χρονος από την Αθήνα, ο οποίος παραδόθηκε χθες καθώς κατηγορείται για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Οι πληροφορίες που μεταδίδει το grtimes.gr αναφέρουν ότι ο 25χρονος αρνείται ότι συμμετείχε στην ανθρωποκτονία.

Η συνήγορός του ανέφερε ότι «το γεγονός πως παραδόθηκε πρέπει να εκτιμηθεί».

Στο μεταξύ, εκδόθηκε το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο στην Αλβανία. Συγκεκριμένα, στο αλβανικό υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχει φτάσει το διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη του νεαρού 20χρονου Αλβανού που πιστεύεται ότι διέφυγε στη γειτονική χώρα μετά την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη από ομάδα οπαδών.

Σήμερα ξεκινούν και οι απολογίες των οκτώ συλληφθέντων για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή. Ειδικότερα, σήμερα είναι προγραμματισμένο να απολογηθούν στην ανακρίτρια τρεις συγκατηγορούμενοί του, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την περασμένη Κυριακή μαζί με άλλους πέντε που επίσης κατηγορούνται για εμπλοκή στην υπόθεση.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν όμως ότι θα απολογηθούν τελικά δύο απ’ αυτούς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η μεταγωγή τους στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Όλοι οι παραπάνω διώκονται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή. Ανάμεσά τους είναι οκτώ Έλληνες κι ένας Αλβανός, 20 έως 25 ετών.

Υπενθυμίζεται πως έχει ήδη προφυλακιστεί ο 23χρονος Αλβανός που αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη για την αιματηρή επίθεση της 1ης Φεβρουαρίου στη Χαριλάου, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του.