Σκληροπυρηνικός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι ο 25χρονος «Αθηναίος» που παραδόθηκε την Τρίτη (8/2) στη Θεσσαλονίκη για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, o 25χρονος, που πιθανόν κρυβόταν σε σπίτια φίλων του στη Θεσσαλονίκη, θεωρείται ότι είναι αρχηγός της ομάδας που επιτέθηκε στον 19χρονο και τους φίλους του.

Ο 25χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, αναρτούσε στα social media εικόνες από τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τις συγκρούσεις τους, ενώ ταξίδευε στις οργανωμένες εκδρομές στα ματς εκτός έδρας. Το προφίλ του στο facebook είναι γεμάτο με φωτογραφίες από την Τούμπα και την εξέδρα του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ σε μια από τις αναρτήσεις του φέρεται να γράφει «σε ποθώ όπως η μολότοφ τον μπάτσο».

Τον θεωρούσαν «άτυπο αρχηγό» της ομάδας

Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε τον ρόλο του «τσιλιαδόρου» στην επίθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι τον σέβονταν και τον θεωρούσαν «άτυπο αρχηγό» της ομάδας.

Από τους 11 κατηγορούμενους ασύλληπτος παραμένει μόνο ένας 20χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία, ενώ αναμένεται το διεθνές ένταλμα σύλληψής του. Στο μεταξύ, πληροφορίες του καναλιού αναφέρουν ότι τα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση ενδέχεται να ήταν 12 ή 13, καθώς εξετάζεται ο ρόλος ενός ακόμα ατόμου που φέρεται να επέβαινε σε ένα από τα αυτοκίνητα.

Ο νεαρός έχει καταγωγή από νησί των Κυκλάδων και έχει σπουδάσει μαγειρική στη Θεσσαλονίκη.