Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (8/2) παραδόθηκε ο ένας από τους δύο καταζητούμενους και αυτή την ώρα κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν 25χρονο επονομαζόμενο ως «Αθηναίος» που είναι οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ. Ο «Αθηναίος» έχει πάρει αυτό το προσωνύμιο, διότι ήταν ο μοναδικός από τους εμπλεκόμενους που άνηκε σε σύνδεσμο οπαδών του Δικεφάλου στην Αθήνα και όχι της Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία τον αναζητούσε στην Αττική τον 25χρονο, καθώς θεωρούσαν πως εκεί έχει βρει «καταφύγιο», όμως ο «Αθηναίος» φαίνεται ότι κρύβοταν στη Θεσσαλονίκη.

Ο «Αθηναίος» δεν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές, ενώ για την ώρα δεν έχει εξακριβωθεί ο ρόλος που είχε στη δολοφονία. Σημειώνεται πως η αστυνομία αναζητά ακόμη έναν 20χρονο για το έγκλημα, ο οποίος το έσκασε στην Αλβανία.

Τι λέει η αστυνομία

Η αστυνομία με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στην εξέλιξη με τον 25χρονο, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές, σημειώνοντας: «Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεών μας, για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα εμφανίσθηκε αυτοβούλως στις ανακριτικές αρχές και συνελήφθη, δυνάμει του ήδη εκδοθέντος εντάλματος, 25χρονος ημεδαπός.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».