Κατάστημα στην Καλλιθέα που είχε μετατραπεί σε «μίνι καζίνο» εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, οι οποίοι προχώρησαν σε 23 συλλήψεις. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο κατάστημα διεξάγονταν τυχερά παιχνίδια χωρίς άδεια.

«Εντός του καταστήματος», αναφέρει, «βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 55 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, 2 καταγραφικά μηχανήματα, 5 κάμερες, 49 οθόνες τηλεοράσεων, 52 πληκτρολόγια και 51 ποντίκια ηλεκτρονικού υπολογιστή, τα οποία χρησιμοποιούντο από τα άτομα που ήταν στον χώρο για διεξαγωγή ηλεκτρονικών τυχερών παιγνίων».

Η αστυνομία κάνει ειδική μνεία στο «ότι το κατάστημα τηρούσε αυστηρά μέτρα προστασίας για τυχόν έλεγχο των Αρχών», αφού «διατηρούσε κάμερες ασφαλείας έξωθεν της κεντρικής θύρας, οι οποίες κατέγραφαν όλο το δημόσιο χώρο εξωτερικά του καταστήματος.

Επιπλέον, υπήρχε άτομο (τσιλιαδόρος) που επιτηρούσε το χώρο εξωτερικά του καταστήματος».

Το περιστατικό έλαβε χώρα βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, με την αστυνομία να θέτει υπό κράτηση είκοσι τρία άτομα, όπως προαναφέρθηκε. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία «για παράβαση της Νομοθεσίας περί τυχερών παιγνίων, ενώ σε βάρος του υπεύθυνου λειτουργίας του καταστήματος και για παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων και του Νόμου περί ρύθμισης ηλεκτρονικών επικοινωνιών».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.