«Τα στοιχεία επιτρέπουν τη διαλεύκανση της υπόθεσης των εξοπλιστικών προγραμμάτων»

Ανακοίνωση από τον δικηγόρο του Κάντα


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19:59
30/12/2013
«Τα στοιχεία επιτρέπουν τη διαλεύκανση της υπόθεσης των εξοπλιστικών προγραμμάτων»
loading

Σε «πληθώρα στοιχείων» μετά την απολογία Κάντα, που επιτρέπουν, «χωρίς διακρίσεις», στις αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος Ι. Μαντζουράνης που εκπροσώπησε το πρώην στέλεχος του ΥΠΕΘΑ.

Στην ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος επισημαίνει ότι, εφόσον υπάρχει βούληση για την αποκάλυψη της αλήθειας, πλέον όσοι θέλουν, μπορούν να φθάσουν στην άκρη του νήματος της διαπλοκής στο χώρο των εξοπλιστικών προμηθειών.

Η ανακοίνωση του κ. Ματζουράνη έχει ως εξής:

«Μετά τα όσα κατέθεσε απολογούμενος ο κ. Κάντας, υπάρχει πληθώρα στοιχείων, που επιτρέπουν και επιβάλουν στις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές να φθάσουν στην άκρη του νήματος της διαπλοκής στο χώρο των εξοπλιστικών προμηθειών των ενόπλων δυνάμεων, υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι υπάρχει η απαραίτητη βούληση σε όλα τα όργανα του κράτους να συμβάλουν στην αποκάλυψη της αλήθειας, στην επιστροφή των χρημάτων στο Δημόσιο και στον καταλογισμό ποινικών ευθυνών χωρίς διακρίσεις, επιλεκτική αξιοποίηση ανακριτικών πράξεων και αντιμετώπιση υποθέσεων και προσώπων με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Εν ολίγοις, όσοι θέλουν, τώρα -με αυστηρή προσήλωση στη νομιμότητα- μπορούν».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει