Μπαλάκι έγινε μεταξύ των νοσοκομείων ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβας. Ο άνδρας που σκότωσε την νεαρή κοπέλα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων την 1η Απριλίου σοκάροντας την κοινή γνώμη, έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, νοσηλεύεται.

Ο 39χρονος ο οποίος έπειτα από την σύλληψή του υποστηρίζει πως το μαχαίρι το είχε μαζί του για να κάνει κακό στον εαυτό του και όχι για να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του, την Κυριακή 07/04 αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους που είχαν βάλει οι γιατροί στα τραύματά του.

Ο 39χρονος ο οποίος κρατούνταν σε κελί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού προσπάθησε να κρεμαστεί και μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ.

Μετά την αποσωλήνωσή του και αφού ανέκτησε την επαφή του με το περιβάλλον, επιχειρήθηκε η επιστροφή του 39χρονου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ασθενοφόρο παρέλαβε τον 39χρονο κρατούμενου και τον μετέφερε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου όμως δεν τον δέχθηκαν καθώς μόλις έχει αποσωληνωθεί και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει το απαραίτητο μόνιτορ για να τον υποστηρίξει και να παρακολουθεί τη πορεία της υγείας του.

Στην συνέχεια, επιχειρήθηκε η επιστροφή του στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου είχε γίνει και η νοσηλεία του μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του. Όμως, μετά την άρνηση του νοσοκομείου να τον παραλάβει και αφού πέρασαν περίπου δύο ώρες κατά τις οποίες ο 39χρονος δολοφόνος παρέμενε στην είσοδο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις για το πού θα πάει τελικά, ενημερώθηκε πως θα μεταφερθεί στο Τζάνειο.

Το ΕΚΑΒ έλαβε εκ νέου κλήση να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο Τζάνειο για λόγους ασφαλείας όπου υπάρχει ειδικός χώρος νοσηλείας στον οποίο νοσηλεύεται απομονωμένος και φρουρούμενος και αναμένεται να παραμείνει εκεί για τουλάχιστον 3 μέρες.

Ανείπωτος θρήνος στο μνημόσυνο της Κυριακής

Εννιά ημέρες έχουν περάσει από την δολοφονία της Κυριακής Γρίβας έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της και η οικογένειά της είναι απαρηγόρητη.

Σήμερα Τρίτη (09/04/2024) τελέστηκε το 9μερο μνημόσυνο από την ημέρα που η δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους προκάλεσε θλίψη και σοκ στο πανελλήνιο.

Η οικογένεια τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη της αδικοχαμένης κοπέλας σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους να φτάνουν στην εκκλησία κρατώντας λευκά λουλούδια.