Να δώσει τέλος στη ζωή του προσπάθησε τα ξημερώματα της Κυριακής 7/4 ο 39χρονος ο οποίος σκότωσε την πρώην σύντροφό του το βράδυ της Δευτέρας 1/4 έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 2:00 ο 39χρονος ο οποίος κρατούνταν σε κελί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού προσπάθησε να κρεμαστεί.

O 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής, ο οποίος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο άνδρας χρησιμοποίησε το ιατρικό υλικό ως μηχανισμό ασφυξίας και λίγο πριν μεταφερθεί στο Αττικόν οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ ώστε να τον επαναφέρουν καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
Ο 39χρονος με την πρώην σύντροφό του Κυριακή

«Το μαχαίρι το είχα πάρει με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της»

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής ισχυρίζεται στην απολογία του πως δεν θυμάται να σκότωσε την 28χρονη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star ο δολοφόνος της Κυριακής, αναφέρθηκε και στο φονικό μαχαίρι και στα λίγα λόγια που είπε στην απολογία του, ισχυρίστηκε πως θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του.

«Δεν θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι», ανέφερε ο 39χρονος.