Ο Νικόλας Ραπτάκης θεωρεί πως η συνεργασία του με την Άννα Βίσση ολοκληρώθηκε την κατάλληλη στιγμή, τονίζοντας ότι δεν αισθάνεται πως η τραγουδίστρια τον «πούλησε».

Πιο συγκεκρινένα ο τραγουδιστής ανέφερε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται»: «Τα 10 χρόνια με την Άννα Βίσση ήταν πολύ ωραία. Ήμασταν κανονική οικογένεια. Η τελεία μπήκε την κατάλληλη χρονική στιγμή που έπρεπε να μπει, 100% για εμένα. Ακόμα και η ίδια, εδώ και τρία χρόνια, μου είχε πει να της μιλήσω ανοιχτά, όταν θα θέλω να φύγω. Κάναμε μία κουβέντα από τον Γενάρη, είπε ο καθένας τα θέλω του, αγκαλιαστήκαμε και κλείσαμε τον κύκλο πολύ ωραία. Έχω πάρει μεγάλη εμπειρία στο πλευρό της Άννας Βίσση. Η αντοχή και η ενέργειά της είναι τρομερή έμπνευση. Είναι σοκαριστικό και για εμάς που την βλέπουμε».

«Ο καθένας μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό του. Εμένα η συνεργασία μου έκλεισε πολύ ωραία. Δεν είμαι εκτός πραγματικότητας, ξέρω ακριβώς τον λόγο που έχει φύγει ο καθένας, αλλά δεν είμαι υπεύθυνος να μιλήσω για κανέναν. Εμένα προσωπικά δεν με πούλησε. Ειλικρινά, μου έκανε και πρόταση να είμαι στο νέο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζεται. Ήθελα εγώ να προχωρήσω αλλιώς», πρόσθεσε στη συνέχεια.