Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πίσω από τις γραμμές» στο Action 24 ήταν το βράδυ της Δευτέρας (28/8) ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Εργασίας «πέταξε» επική ατάκα στον «αέρα», αφού πρώτα ευχήθηκε «καλή νέα περίοδο και καλά νούμερα» στους τρεις παρουσιαστές, Γιώργο Πιέρρο, Ελένη Καλογεροπούλου και Δημήτρη Τάκη.

Όταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης επισήμανε ότι είναι γουρλής γενικά στις πρεμιέρες, απάντησε:

«Θα δω αύριο στο Μega τι έκαναν το πρωί που τους έκανα σεφτέ!». Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόταν στην παρουσία του το πρωί της Δευτέρας (28/8) στην εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, «Κοινωνία Ώρα Mega» με παρουσιαστές τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Εκεί μίλησε για το εργασιακό νομοσχέδιο που προκάλεσε αντιδράσεις «Νόμιμη η εργασία σε 2 εργοδότες με 12 ώρες μέγιστη απασχόληση – Από τον επόμενο χρόνο υποχρεωτική η ψηφιακή κάρτα για όλες τις επιχειρήσεις» και έστειλε μήνυμα σε όσους πιστεύουν ότι οι νέες ταυτότητες θα έχουν… τσιπάκια «Ξαναλέω με σεβασμό σε όσους πιστεύουν σε αυτά τα πράγματα να το σκεφτούν ψύχραιμα και λογικά».

Κατά τη διάρκεια τώρα της παρουσίασης του εργασιακού νομοσχεδίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης έμελλε να έχει μια… ξεχωριστή στιχομυθία με την δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου. «Η επιθεώρηση εργασίας φέτος τον Αύγουστο, η ανεξάρτητη αρχή, έκανε ρεκόρ ελέγχων και ρεκόρ προστίμων. Θα καταθέσω στη Βουλή στην πρώτη συνεδρίαση τα αποτελέσματα του Αυγούστου και θα λιποθυμήσουν οι Συριζαίοι. Τριπλάσια από την εποχή ΣΥΡΙΖΑ πρόστιμα έχουμε βάλει! Τριπλάσια! Τρεις φορές».

Ε.Κ.: Bγάζουμε τη Μύκονο.

Α.Γ.: Επί Γεωργιάδη τρεις φορές! Επί ΣΥΡΙΖΑ τρεις φορές κάτω! Θα μου πει εμένα ο ΣΥΡΙΖΑ για την επιθεώρηση; Έλα Χριστέ και Παναγία.

Ε.Κ.: Εγώ σας μιλάω, δεν σας μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Α.Γ.: Ε, συγγνώμη σας μπέρδεψα.

Ε.Κ.: Εγώ σας μιλάω.

Ο υπουργός εργασίας αναφέρθηκε και στο ζήτημα των ταυτοτήτων και σε παλαιότερες θέσεις του. «Έχω εκφράσει τέτοιες ανησυχίες, δεν αρνούμαι το παρελθόν μου».