«Δεν είχα καμία ένδειξη στο κινητό μου και δεν μου προσκόμισε ο κ. Βαξεβάνης καμία», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου όταν ρωτήθηκε αν είχε παρατηρήσει κάτι στο τηλέφωνό του.

Για το αν θα προσφύγει στην δικαιοσύνη, είπε ότι είναι σε εξέλιξη δικαστική διαδικασία για την χρήση κακόβουλων λογισμικών. «Η κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και καλεί όσους έχουν στοιχεία να τα προσκομίσουν στις αρχές. Δεν θα σταματήσουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να μην μείνει καμία σκιά όσον αφορά στο θέμα αυτό και το ίδιο πρέπει να κάνουν όσοι ισχυρίζονται ότι έχουν στοιχεία», τόνισε.

Είπε ακόμα οτι αν και δεν συνηθίζεται να απαντά για προσωπικά του θέματα δεν ξέρω τους κ. Μπίτζιο και Λαβράνο ούτε και έχει συζητήσει με τον κ. Δημητριάδη για όσα αναφέρονται για δική του παρακολούθηση.

«Θέλουμε απαντήσεις και θα ανησυχούσαμε αν είχαν προχωρήσει οι έρευνες σε άλλες χώρες και όχι στη δική μας. Το τι είναι πραγματικότητα και τι είναι μύθος θα το μάθουμε από τη δικαιοσύνη. Πάντως, πάγια αρχή της κυβέρνησης είναι ότι η ελληνική δικαιοσύνη απαιτείται να κάνουμε ό,τι χρειάζεται», σημείωσε ακόμα.