Η ανεξάρτητη βουλευτής μίλησε το πρωί στην εκπομπή των Οικονομέα και Καμπουράκη και ξεκίνησε από την οικονομική κατάσταση αναφέροντας ότι «η Ελλάδα έχει δυνάμεις» αλλά την απασχολεί η γενικότερη έλλειψη ανταγωνιστικότητας σε όλη την Ευρώπη. Χαρακτήρισε όμως λάθος να μιλάμε για επιστροφή στη δραχμή αφού αυτό θα ήταν καταστροφή για τη χώρα και τις γενιές που έρχονται.

Η Ν. Μπακογιάννη επίσης μίλησε για την ανάγκη συνοχής στη χώρα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι η ώρα να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου, είναι η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις».
Για τη Νέα Δημοκρατία σχολίασε ότι το να κατεβαίνει ένας μόνο υποψήφιος για γραμματέας και να ορίζονται αντιπρόεδροι δεν είναι κάτι που αρμόζει σε ένα σύγχρονο δημοκρατικό κόμμα.

Για το κόμμα που ετοιμάζει επανέλαβε ότι τα κόμματα δεν είναι προσωπικές υποθέσεις ενώ είπε χαρακτηριστικά «δεν είμαι καινούργια στη πολιτική». Λεπτομέρειες για το νέο κόμμα δεν έδωσε αλλά αποκάλυψε ότι δεν έχει βρει όνομα. Είπε πως αυτό που την ενδιαφέρει είναι να έχει στο νέο κόμμα ανθρώπους που θα πειστούν να βγουν από την ιδιώτευση και να μπουν στα κοινά.

Δεν απέκλεισε βουλευτές άλλων κομμάτων από το να την ακολουθήσουν λέγοντας ότι δεν υπάρχουν κόμματα που κρεμάνε ταμπέλες «παρακαλώ μην έρθετε» εκτός αν πρόκειται για βουλευτές με θέματα ηθικής τάξεως. Χαρακτήρισε και «ενδιαφέρουσα ομάδα» τους ανεξάρτητους βουλευτές ενώ είπε ότι νιώθει απελευθερωμένη τώρα ως ανεξάρτητη.