Τη συμπαράσταση της ελληνικής κυβέρνησης στις οικογένειες των τριών εβραίων εφήβων, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν χθες στη Χεβρώνα, εκφράζει με σημερινή ανακοίνωση του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Την είδηση για τον εντοπισμό των πτωμάτων των τριών εβραίων μετέδωσαν και τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

«Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την αποτρόπαια δολοφονία των τριών Ισραηλινών εφήβων, οι οποίοι είχαν απαχθεί στις 12 Ιουνίου, στη Δυτική Όχθη και ανευρέθησαν χθες, κοντά στη Χεβρώνα. Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να δικαιολογήσει ή να νομιμοποιήσει την τυφλή βία εναντίον αθώων πολιτών.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση της Ελληνικής Κυβέρνησης και όλων των Ελλήνων στις οικογένειες των θυμάτων και στον ισραηλινό λαό.

Στη σκιά αυτού του τραγικού γεγονότος, είναι ακόμα μεγαλύτερη η ανάγκη για αποφυγή κλιμάκωσης της βίας. Όλη η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να εργαστεί για να μην επαναληφθούν παρόμοιες πράξεις και να επικρατήσει η ειρήνη και η ασφάλεια στην περιοχή» αναφέρει ο κ. Βενιζέλος στη δήλωσή του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.